hangi internet sağlayıcısını kullanmalıyım?

Fthbsrn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
arkadaşlar merhabalar.
bu günlerde superonline taahhütüm bitiyor ve çok memnun değilim.
millenicom veya türknete geçmeyi düşündüm 1 aylık deneyip öyle kullanacağım taahüt yok zaten.
sizce hangisine baklmalıyım 100mbps sınırım var ve 100 downloadlık paketi deneyeceğim.
türknein fiyatı 85 tl
millenicom un fiyatı 110tl
sizce hangisin denemeliyim, hangisini önerirsiniz?
yardım ederseniz sevinirim, iyi günler.

Altyapınızda hangi ISS var ise onu öneririm. Eğer farklı bir internet kullanırsanız ping, vaad edilen değerlerin verilmemesi gibi gibi sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.

Turknet'e artık geçilmemeli. Onun avantajlı olduğu günler sona erdi artık.

Aslında netspeed'e iyi diyorlar, bir araştırın isterseniz.

Altyapınızda hangi ISS var ise onu öneririm. Eğer farklı bir internet kullanırsanız ping, vaad edilen değerlerin verilmemesi gibi gibi sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.

Turknet kullanıyorum ve yorumlarını haklı buluyorum... +1

Türknet eziyettir hiç bulaşmayın. Ben paraya kıyıp Superonline kullanıyorum en azından bir muhattabım mevcut tavsiye ederim.

Merhaba,

Öncelikle sorun yaşadığında karşında bir muhattap bulmak istiyorsan TURKNET iyi bir seçim olmaz ama kime göre neye göre. Ben modem resetlemeyi ve modemi kapatıp açmayı biliyorum diyosan ki muhtemelen biliyosundur TurkNeti tercih etmeni öneririm. Hele ki bulunduğun bölgede Türk Telekom fiber varsa anlaşması varsa Turknetin orda sorunsuz kullanırsın. Bakır altyapıdaysan Türk Telekom altyapısından uygun fiyatla TurkNet den yine güzel hizmet alabilirsin. TurkNet i neden tercih et diyorum ? İlk 30 gün beğenmezsen paran iade. Modemli abonelik önermem ben modem aldım kronik bir sorun var büyük ihtimalle zyxel modemde. Onun haricinde muhattab bulamaman bıraktığın arıza kayıtları ile ilgilenmiyor anlamına gelmez. Burada Türk Telekom un arızaya çözüm odaklı yaklaşıp yaklaşmaması önemli ki eğerki helal para kazanma derdinde bir saha ekibi varsa bölgende arıza kaydı oluşturduktan hemen birgün sonra adresine gelir ve sorununu giderirler. TurkNet de sistemsel bir sorun yaşarsan zaten hemen giderirler ama altyapı kaynaklı bir sorun var ise Türk Telekom çözmediği sürece o sorun çözülmez. Ama dediğim gibi şans işi denemeni öneririm TurkNeti ben senelerdir kullanıyorum çok memnunum. Bu arada geçmeden önce aklında bulunsun. https://turk.net/p/HAU19MW95UAO bu link üzerinden başvurduğunda bir ay hem sana hem bana bedava internet gelir. Bedava internet ilk ay değil ilk ay gelen faturayı son ödeme tarihinden önce ikimzde ödersek sonraki ay bedava hak kazanırız.

arkadaşlar merhabalar.
bu günlerde superonline taahhütüm bitiyor ve çok memnun değilim.
millenicom veya türknete geçmeyi düşündüm 1 aylık deneyip öyle kullanacağım taahüt yok zaten.
sizce hangisine baklmalıyım 100mbps sınırım var ve 100 downloadlık paketi deneyeceğim.
türknein fiyatı 85 TL
millenicom un fiyatı 110tl
sizce hangisin denemeliyim, hangisini önerirsiniz?
yardım ederseniz sevinirim, iyi günler.
Bulunduğun yerdeki altyapı nasıl ilk önce ona bak fiber altyapı varmı yokmu onu öğren.

nasıl öğrenebilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turknet kullanıyorum ve yorumlarını haklı buluyorum... +1
türknet e bakmayacağım o zaman

acaba hala aynı düşüncelerde misiniz?
yoksa fikrinizi değiştirecek olumsuz bir durum oluştu mu?

Bulunduğun yerdeki altyapı nasıl ilk önce ona bak fiber altyapı varmı yokmu onu öğren.
var fiber altyapı millenicom da max 100 diyor işte

Merhaba,

Öncelikle sorun yaşadığında karşında bir muhattap bulmak istiyorsan TURKNET iyi bir seçim olmaz ama kime göre neye göre. Ben modem resetlemeyi ve modemi kapatıp açmayı biliyorum diyosan ki muhtemelen biliyosundur TurkNeti tercih etmeni öneririm. Hele ki bulunduğun bölgede Türk Telekom fiber varsa anlaşması varsa Turknetin orda sorunsuz kullanırsın. Bakır altyapıdaysan Türk Telekom altyapısından uygun fiyatla TurkNet den yine güzel hizmet alabilirsin. TurkNet i neden tercih et diyorum ? İlk 30 gün beğenmezsen paran iade. Modemli abonelik önermem ben modem aldım kronik bir sorun var büyük ihtimalle zyxel modemde. Onun haricinde muhattab bulamaman bıraktığın arıza kayıtları ile ilgilenmiyor anlamına gelmez. Burada Türk Telekom un arızaya çözüm odaklı yaklaşıp yaklaşmaması önemli ki eğerki helal para kazanma derdinde bir saha ekibi varsa bölgende arıza kaydı oluşturduktan hemen birgün sonra adresine gelir ve sorununu giderirler. TurkNet de sistemsel bir sorun yaşarsan zaten hemen giderirler ama altyapı kaynaklı bir sorun var ise Türk Telekom çözmediği sürece o sorun çözülmez. Ama dediğim gibi şans işi denemeni öneririm TurkNeti ben senelerdir kullanıyorum çok memnunum. Bu arada geçmeden önce aklında bulunsun. https://turk.net/p/HAU19MW95UAO bu link üzerinden başvurduğunda bir ay hem sana hem bana bedava internet gelir. Bedava internet ilk ay değil ilk ay gelen faturayı son ödeme tarihinden önce ikimzde ödersek sonraki ay bedava hak kazanırız.
türkneti düşünmüyorum çok şikayet var gibi geldi

Son düzenleme:
nasıl öğrenebilirim?

türknet e bakmayacağım o zaman

acaba hala aynı düşüncelerde misiniz?
yoksa fikrinizi değiştirecek olumsuz bir durum oluştu mu?

var fiber altyapı millenicom da max 100 diyor işte

türkneti düşünmüyorum çok şikayet var gibi geldi
Hala aynı fikirdeyim. Memnunum hocam

reis bu konu biraz karısık. alt yapıdan yapıya fark var kimisi türktürlekeomdan hiç memnun değil ben çok memunum vaatetitkleri hızın nerdeyse %95 ini veriyorlar %15 alamanyanda var. Sen en iyisi kendi muhitinde yasayan insanlardan, komsularından tavsiye al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,605
Üyeler
189,119
Son üye
akadirozturk05
Geri