Neler Yeni

Öneri Hangi İnternet Sağlayıcısını Kullanmalıyım?

u.ozyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ufuk
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 6 yıl VodafoneNet 16Mbps hızında ADSL kullanıyordum faturayı 3 katına çıkartacakları için diğer firmalara geçiş yapma kararı aldım. Alt yapım 72Mbps VDSL destekliyor. Şuan en ucuz internet Comnet'de sonra Millenicom, Netspeed en son olarak da TürkNet. Bu tarafta bana öneriniz ne olur? Ay sonu taahhüttüm bitiyor. Yardımlarınız için simdiden teşekkür ederim :)

YazılımKafa

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 6 yıl VodafoneNet 16Mbps hızında ADSL kullanıyordum faturayı 3 katına çıkartacakları için diğer firmalara geçiş yapma kararı aldım. Alt yapım 72Mbps VDSL destekliyor. Şuan en ucuz internet Comnet'de sonra Millenicom, Netspeed en son olarak da TürkNet. Bu tarafta bana öneriniz ne olur? Ay sonu taahhüttüm bitiyor. Yardımlarınız için simdiden teşekkür ederim :)
Millenicom zam yaptı , muhtemelen daha da artar. Türknet henüz zam yapmadı ama illaki yapacak. Bu dönemde taahhütsüz zor iş. Bence taahhütlülere bak.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,819
İsim
Emre Zengin
Arkadaşlar merhaba,
Superonline geç diyecektim şimdi baktım fiyatlara tekrar güncellemişler. 100 MBPS interneti 260 TL yapmışlar. Altyapı olarak kablonet var mı?

corp11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
kerim bağbak
ben 3 senedir netspeed kullanıyorum 3 kişiyi abone yaptım 124 öduyorum birini getirirsen 10 tl indirim yapıyolar gelene ve getirene bilgilerimi paylaşabilirim :D

u.ozyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ufuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz var mı?
150 160 civarı
Millenicom zam yaptı , muhtemelen daha da artar. Türknet henüz zam yapmadı ama illaki yapacak. Bu dönemde taahhütsüz zor iş. Bence taahhütlülere bak.
Kolay taahhüt yapanda yok ki
Superonline geç diyecektim şimdi baktım fiyatlara tekrar güncellemişler. 100 MBPS interneti 260 TL yapmışlar. Altyapı olarak kablonet var mı?
Ateşş pahası Turkcell

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,819
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Engine
Gıbırnet 100 Mbps Paket olabilir.
Comnet 100 Mbps olabilir
Millenicom veya Turknet Önermiyorum bütçenize Yılbaşındaki zamla 200 TL yi bulur.

YazılımKafa

80+ Silver
150 160 civarı

Ateşş pahası Turkcell
150 -160 a zaten bir şey kalmadıda. Anca Millenicom dan 35 lik falan alırsın. Ama zamlanınca oda artar. İnternet fiyatları çok arttı

mali63

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet Ali kanpalta
Arkadaşlar merhaba,
Şuan Uydunet kullanıyorum, eger altyapı var ise kesinlikle baska firma düşünmeyin, sahsen 8 yildir kullaniyorum cokta memnunum

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
150 160 civarı

Ateşş pahası Turkcell
Ben yaklaşık 5 yıldır falan superonline kullanıyorum. Taahhüt sürem bu ay dolacağı için bu aya kadar hep yüksek fiyatlar verdiler. Son olarak 100 mbps interneti ilk 6 ay 175₺ sonraki 6 ayı 185₺ olarak verdiler. Limitinizi aşmıyorsa görüşmenizi tavsiye ederim. 5 yılda 1 gün internet kesintisi oldu. Onda da hemen telefona internet tanımladılar.

u.ozyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ufuk
Son düzenleme:
Top Bottom