Neler Yeni

Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar alt yapım 68 mbps vdsl desteliyor ve sağlayıcı değiştirmek istiyorum.Ping değerlerim oyun olarak bakacak olursak valorant istanbul sunucusunda 7 mbps gösteriyor ve bursadayım.Ping değerlerimin bu kadar düşük olacağı ve müşteri hizmetlerine bağlanmada sorun olmayan ve teknik bir arıza meydana gelmeyen geldiğinde ise hızlı çözülebilen bir sağlayıcı önerisi istiyorum.

şahin doğan

80+ Platinum
Öyle bir firma yok :D TR'de sorununu rahat rahat çözebileceğin bir sağlayıcı yok. Millenicom öneririm.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle bir firma yok :D TR'de sorununu rahat rahat çözebileceğin bir sağlayıcı yok. Millenicom öneririm.
Rahat çözme demiyorum sorun olursa en çözülebilecek bir sağlayıcı diyorum.Mesela şuan türk telekom kullanıyorum bir sorun olduğunda müşteri hizmetlerine çok kolay bağlanıyorum ve sorunum hemen çözülüyor.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Arkadaşlar alt yapım 68 mbps vdsl desteliyor ve sağlayıcı değiştirmek istiyorum.Ping değerlerim oyun olarak bakacak olursak valorant istanbul sunucusunda 7 mbps gösteriyor ve bursadayım.Ping değerlerimin bu kadar düşük olacağı ve müşteri hizmetlerine bağlanmada sorun olmayan ve teknik bir arıza meydana gelmeyen geldiğinde ise hızlı çözülebilen bir sağlayıcı önerisi istiyorum.
Kablonet biraz pahalı ama adamlar gelince kendi altyapısını kuruyor. Drek kablo çekiyorlar ve altyapı sıkıntısı ile uğraşmana gerek kalmıyor. Tabi önceden öyleydi şimdi biraz araştır. Değişmemiştir ama sen genede bi bak.

şahin doğan

80+ Platinum
Rahat çözme demiyorum sorun olursa en çözülebilecek bir sağlayıcı diyorum.Mesela şuan türk telekom kullanıyorum bir sorun olduğunda müşteri hizmetlerine çok kolay bağlanıyorum ve sorunum hemen çözülüyor.
Memnunsan kalmanı öneririm. Değiştireceksen dediğim gibi Millenicom öneririm.

Tayfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Tayfun Coşkun
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı İşlemci Ram Monitör Oyun Anakart Kısaca Elimden Geldiği Kadar Herşeyyy
Instagram
tayfunncoskun_
Steam
https://steamcommunity.com/id/TYFN28/
Discord
Dr4KeN#2870
Giresunda Turktelekom Kullaniyorum 10 yila yakindir en ufak bi problem yasamadim suana kadar 100 mbit

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablonet biraz pahalı ama adamlar gelince kendi altyapısını kuruyor. Drek kablo çekiyorlar ve altyapı sıkıntısı ile uğraşmana gerek kalmıyor. Tabi önceden öyleydi şimdi biraz araştır. Değişmemiştir ama sen genede bi bak.
50 mbps destekliyor altyapım kablonet'te

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus

Bursadayım, Netspeed kullanıcısıyım ve öneririm aynı şekilde akrabalarada önerdim ve onlarda memnun.

Kablosuz bağlantıda şu şekilde değer alıyorum (Altyapı max 86 Mbps)
IMG_20230310_004906.jpg

Ayrıca davet kodu ile 1 yıl boyunca 10 ₺ indirim kazanıyorsunuz dilerseniz paylaşabilirim.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Şu upload artmıyor mu 24 mbps 5.7 upload alıyorum 50 ye artırsam artar mı?

şahin doğan

80+ Platinum
Türktelekom'dan Türknet'e geçmiştim herhangi bir sıkıntım olduğun da muhatap bulamıyorum ancak online işlemlerden kayıt açabiliyorum vs. Turktelekom'da kalmanı öneririm açıkcası ''her açıdan'' daha iyi bana göre. Ben de geri dönmeyi planlıyorum.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
Kablonet nasıl 50 mbps gösteriyor önceden alt yapı göstermiyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular