Cunku Comnet'in yurtdisi cikislari iyi dusuk ping sunuyorNeden Comnet tercih etmeliyim ?
O zaman Millenicom daha iyi olur, çünkü İstanbul'da daha avantajlı altta rehberime de bakabilirsin istersen bir sorun varsa sorabilirsin.İstanbul.
ComNet tercih edecektim, neden Millenicom tercih etmeliyim ?O zaman Millenicom daha iyi olur, çünkü İstanbul'da daha avantajlı altta rehberime de bakabilirsin istersen bir sorun varsa sorabilirsin.
Rehber - 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim
Arkadaşlar merhabalar, bu yazımda sizlere uzun süreli Türk Telekom tecrübelerimden artı ve eksilerinden ve Millenicom bağlanma sürecinden bahsedeceğim, aşağıda kısa hikaye vardır okumak istemeyenler paragrafı atlayabilir, detaylar yazının devamında. Ben 2013 Mart ayından itibaren Türk Telekom...forum.donanimarsivi.com
Millenicom, İstanbul'da kendi teknik ekiplerini kullanıyor ve bağlantı açısından daha sağlıklı bir hizmet sunabiliyor. Comnet'te güzeldir fakat daha Millenicom kadar yaygın değil ve TT ekiplerini kullanıyor yani Millenicom kadar hızlı müdahale edemez. Ben 8 yıl TT kullandıktan sonra baya araştırıp öyle geçtim, bu yüzden sana da Millenicom öneririm.ComNet tercih edecektim, neden Millenicom tercih etmeliyim ?
Bende İstanbul da oturuyorum, comnet kullanıyorum. İnternet sonuçlarım bunlarO zaman Millenicom daha iyi olur, çünkü İstanbul'da daha avantajlı altta rehberime de bakabilirsin istersen bir sorun varsa sorabilirsin.
Rehber - 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim
Arkadaşlar merhabalar, bu yazımda sizlere uzun süreli Türk Telekom tecrübelerimden artı ve eksilerinden ve Millenicom bağlanma sürecinden bahsedeceğim, aşağıda kısa hikaye vardır okumak istemeyenler paragrafı atlayabilir, detaylar yazının devamında. Ben 2013 Mart ayından itibaren Türk Telekom...forum.donanimarsivi.com