100mb ise 70 çok azBende İstanbul da oturuyorum, comnet kullanıyorum. İnternet sonuçlarım bunlar
100mb ise 70 çok azBende İstanbul da oturuyorum, comnet kullanıyorum. İnternet sonuçlarım bunlar
Okuduysan Comnet'e kötü demedim, daha Millenicom kadar yaygın değil ve Millenicom daha avantajlı dedim. Hatta @alpolojix / Leroxy hocamda gelsin onunda fikrini alalım.Bende İstanbul da oturuyorum, comnet kullanıyorum. İnternet sonuçlarım bunlar
Bu arada ben de 50/6 paket kullanıyorum sonuçlarım bunlar.Bende İstanbul da oturuyorum, comnet kullanıyorum. İnternet sonuçlarım bunlar
Çok kararsız kaldım...Okuduysan Comnet'e kötü demedim, daha Millenicom kadar yaygın değil ve Millenicom daha avantajlı dedim. Hatta @alpolojix / Leroxy hocamda gelsin onunda fikrini alalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ben de 50/6 paket kullanıyorum sonuçlarım bunlar.
Alıntıyı görüntüle
Ping yüksekmişOkuduysan Comnet'e kötü demedim, daha Millenicom kadar yaygın değil ve Millenicom daha avantajlı dedim. Hatta @alpolojix / Leroxy hocamda gelsin onunda fikrini alalım.
Bu arada ben de 50/6 paket kullanıyorum sonuçlarım bunlar.
Alıntıyı görüntüle
Altyapım 75 mbps destekliyor ve modem eski100mb ise 70 çok az
Vdsl ile 70 almak gayet normal100mb ise 70 çok az
Dediğim gibi İstanbul'da oturanlar hatta şu an Türkiye için alınabilecek en iyi ISS Millenicom. Tabii karar senin.Çok kararsız kaldım...
Bizim bölge geneli pingde sıkıntı var. Hem bu sıkıntının üstüne benim modem eski, ankastre kutusu eski, kablo da sıkıntı var. Kısaca bina içi kablolama yatalak hasta gibi.Ping yüksekmiş
Altyapım 75 mbps destekliyor ve modem eski
Comnet sunucusundan test yapar mısın?Bende İstanbul da oturuyorum, comnet kullanıyorum. İnternet sonuçlarım bunlar