Neler Yeni

Hangi İnternet Servis Sağlayıcısını seçmeliyim?

Emptx_

80+ Bronze
Kusura bakma yoldayım tam bakamadım direkt yazdım. Şimdi baktığım kadarıyla 80 alabiliyorsun, 100 lük alırsan da sorun yaşamazsın diye düşünüyorum tabii modemin arayüzüne girip DSL kısmını atarsan daha net anlayabiliriz. Onun dışında altta rehberim var okuduktan sonra aklına takılanları sor yardımcı olayım.
Şuanlık başka bir yerdeyim eve gidince modemin görüntüsünü atarım.
Ben türktelekom tahatdütlü kullanıyorum tahaddüt bitmeden geçersem para ödemem gerekiyor mu?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
vodafone 100Mbps paketini kullanıyorum testleri bırakıyorum aşşağı 100 tl bandında fiyatı memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben türktelekom tahatdütlü kullanıyorum tahaddüt bitmeden geçersem para ödemem gerekiyor mu?
taahüt bitmeden geçersen para alınıyor bazı sağlayıcılar belli bir miktar ücreti karşılıyor

Ekler

• int2.png
    int2.png
    11.1 KB · Hit: 40

Emptx_

80+ Bronze
vodafone 100Mbps paketini kullanıyorum testleri bırakıyorum aşşağı 100 TL bandında fiyatı memnunum

taahüt bitmeden geçersen para alınıyor bazı sağlayıcılar belli bir miktar ücreti karşılıyor
Ping biraz fazla gibi

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Taahhüt bitmeden geçersen para ödersin ve atmanı istediğim şey modemin görüntüsü değil arayüzüne girip DSL kısmını atman. Örneğin 192.168.1.1 bazı modemlerde arayüze giriş kısmıdır.

Emptx_

80+ Bronze
Taahhüt bitmeden geçersen para ödersin ve atmanı istediğim şey modemin görüntüsü değil arayüzüne girip DSL kısmını atman. Örneğin 192.168.1.1 bazı modemlerde arayüze giriş kısmıdır.
Aslında modem derken onu kastetmiştim.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Ping biraz fazla gibi
evde 3 adet kasa 1 adet laptop 5 adet telefon 1adet 4k televizyon var internete bağlı neredeyse hepsi açık bende indirme yapıyorum arkada

Ping biraz fazla gibi
altyapını sorgulat derim duruma göre karar verirsin 50mbps kullandım 2 yıl sonra buna geçtim çok memnunum 3 aydır

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Top Bottom