dexiN
80+
- Reaksiyon skoru
- 184
Hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim arkadaşlar. Benim için hızlar ve müşteri hizmetleri çok önemli. Benim aklıma netspeed yatırıyor ama bilmiyorum.
Müşteri hizmetleri icin ilk milenicom daha sonra Türknet en son NetspeedHangi internet sağlayıcısını seçmeliyim arkadaşlar. Benim için hızlar ve müşteri hizmetleri çok önemli. Benim aklıma netspeed yatırıyor ama bilmiyorum.
Millenicom tercih edin.Hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim arkadaşlar. Benim için hızlar ve müşteri hizmetleri çok önemli. Benim aklıma netspeed yatırıyor ama bilmiyorum.
Attığım screenshotlarda santral mesafesinin uzaklığı da yazıyor hızın hepsi gelir mi? Gelmezse ne kadar düşer?Millenicom tercih edin.
Milenicom müşteri hizmetleri ile konuş onlara detayini sor sabote olmaz türktelekomdan ayrilmadan arayin onu sonra boş port yok muhabbeti olmasinMüşteri hizmetleri iyi midir? Bir de TTNET ten geçeceğim sabote durumu falan olur mu çünkü böyle bir şey duymuştum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Attığım screenshotlarda santral mesafesinin uzaklığı da yazıyor hızın hepsi gelir mi? Gelmezse ne kadar düşer?
donanimarsivi.com