er-deniz
80+
Dahası
millenicom ya da kablonet alabilirsin
millenicom la arasında ne fark varComnet alın.
aradım görüştüm öyle dediler.Hayır. Öyle olmuyor. Kablonet alabilirsin.
millenicom la arasında ne fark var
Mesaj otomatik birleştirildi:
aradım görüştüm öyle dediler.
peki tt nin altyapısını kullanmıyormu odaDaha yeni + Daha düşük ping oranı.
Evetpeki tt nin altyapısını kullanmıyormu oda
Her müşteri hizmetine güveniyormusun? Bende neden düşmüyor? 8 senedir müşterileriyim.millenicom la arasında ne fark var
Mesaj otomatik birleştirildi:
aradım görüştüm öyle dediler.
Türksat altyapı varsa kesinlikle bunu alnetspeed millenicom gıbırtnet sorguladım ve hepsi 80 mbps gösterdi hangi iss almalıyım başka varmı yardımcı olurmusunuz ?
bilmemHer müşteri hizmetine güveniyormusun? Bende neden düşmüyor? 8 senedir müşterileriyim.
Herkese güvenme. 25e falan inmiyor. Turkcell değil bu.bilmem
Herkese güvenme. 25e falan inmiyor. Turkcell değil bu.
Altyapına göre değişiyor bende düşmediama kendi sitesindede görmüştüm
ben TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik https://turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorumnetspeed millenicom gıbırtnet sorguladım ve hepsi 80 mbps gösterdi hangi iss almalıyım başka varmı yardımcı olurmusunuz ?