hangi interneti seçmeliyim ?

~Emo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
235
evde türk telekom kullanıyorum ve aldığım hızlar bu şekilde ;

1607766215415.png

millenicom böyle bir tarifeler sunuyor ;

1607766287830.png

türknet ise böyle bir tarife sunuyor ;

1607766346650.png

tarifeler böyle arkadaşlar sizce hangisini seçmem daha mantıklı olur ?

Türknete bulaşmayın. Zor kurtuldum. Milleni iyidir. Milleni alın.

Milleni tercih edebilirsin öneririm

Yaklaşık 7-8 senedir aktif olarak Turknet kullanıyorum. Şuana kadar adsl kullandığım halde kendileriyle hiçbir sorun yaşamadım ney hız vericez dedikleri günden beri o hızı alıyorum. Bir sorun olduğunda ticket atıyorum çözüyorlar. Benim için müşteri hizmetleri olmaması çokta önemli değil olsaydı da ticket atmayı seçerdim. Onun harici sanırım eve bağlatmakta sorunmuş gördüğüm kadarıyla.
Türknete bulaşmayın. Zor kurtuldum. Milleni iyidir. Milleni alın.

Yaklaşık 7-8 senedir aktif olarak Turknet kullanıyorum. Şuana kadar adsl kullandığım halde kendileriyle hiçbir sorun yaşamadım ney hız vericez dedikleri günden beri o hızı alıyorum. Bir sorun olduğunda ticket atıyorum çözüyorlar. Benim için müşteri hizmetleri olmaması çokta önemli değil olsaydı da ticket atmayı seçerdim. Onun harici sanırım eve bağlatmakta sorunmuş gördüğüm kadarıyla.
4 Yıl civarı kullandım. Son 6 ayda bana yaşattıkları rezaleti tahmin edemezsin dostum. Ben de 3.5 yıl civarı herkese Türknet önerdim ama 6 ay çile çektirdiler.

4 Yıl civarı kullandım. Son 6 ayda bana yaşattıkları rezaleti tahmin edemezsin dostum. Ben de 3.5 yıl civarı herkese Türknet önerdim ama 6 ay çile çektirdiler.
ne yaptılar :D

evde türk telekom kullanıyorum ve aldığım hızlar bu şekilde ;

Alıntıyı görüntüle

millenicom böyle bir tarifeler sunuyor ;

Alıntıyı görüntüle

türknet ise böyle bir tarife sunuyor ;

Alıntıyı görüntüle

tarifeler böyle arkadaşlar sizce hangisini seçmem daha mantıklı olur ?
Ben dün akşam millenicom a başvurdum 35 lik paket aldım altyapım en fazla 69 destekliyo o yüzden 100lük paket alsam bile kopma olmadan çalışması için 50 lik paket veriyodu ben 35 lik aldım o yzden millenicom aralarında en iyisi şuanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,567
Üyeler
188,129
Son üye
uunalir
Geri