Neler Yeni

Hangi İnterneti Tercih Etmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yusuf Karakaş

cureshoot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
mehmetcan bayır
dostum tam bilmiyorm ama . ben süperonline a geçene kadar diğer hepsini kullandım en iyisi bana göre superonline

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yusuf Karakaş
dostum tam bilmiyorm ama . ben süperonline a geçene kadar diğer hepsini kullandım en iyisi bana göre superonline
super online a geçmek için hangi altyapıya sahip omak gerekiyor?

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
peki türkcel superonline fiber desteklemiyorsa yaşadığım yer adsl olarak kullanabilirmiyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

7 mbps çıktı bu ne anlama geliyor?
Dostum sen bulunduğun yerde Maximum 10mbps alabilirsin. 50 70 falan hikaye. Altyapın kötü. Senin yapman gereken şey karşı komşularına bakmak. Hangi interneti kullanıyorlar diğe bir sor. Ne kadar ödüyorlar , hız iyi mi? , ping varmı vs. bu şekilde oraya gidecek en iyi interneti bulursun. turknet de bağlatsan superonline de bağlatsan hepsi aynı hızı verecek. Önemli olan hangisinin altyapısı olduğu. Hem daha az ödersin hemde internetin pingsiz olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
İbrahim Azaklı
Herkese merhaba arkadaşlar. İnternet servis sağlayıcısı ile modem arasındaki farkı bilmiyorum. TürkNet, Kablonet gibi markaları tercih etmeyeceğim. Eski ev internetimde 8'e yakın download 0.70 upload alıyordum. Artık hızlı bir internete geçeceğim. Altyapımın ne olduğunu bilmiyorum ve bunu nereden öğrenebilirim? Yine bir ev interneti alacağım yani buna hem benim bilgisayarım hem arada sırada telefonum bağlanacak. Vadafone, Turkcell ve Türk Telekom gibi markaları tercih edeceğim en az 50 Mbps olursa iyi olur. Eğer sizin kullandığınız bunun gibi markaları kullanıyorsanız kaç download ve kaç upload olduğunu belirtin. Aynı zamanda fiyatını da belirtin. Bu internette PUBG CS:GO GTA 5 Fortnite Call of Duty ve bunun gibi birçok FPS oyunu oynanacak. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.
Zamanında hem superonline hem netspeed hem türktelekom kullanmış biri olarak sana tamamen millenicomu öneriririm gerek müşteri hizmetleri olsun gerek hızı olsun çok iyi bir firma her yer 15 mbps hız alırsın adls olarak dedi millenicom bana 30mbps hız verdi ve vdsl kullanıyorum modemle bilgisayarı kablolu bir bağlantı yaptımda saniyede 4mb yakın dosya indiriyor kablosuz 2.5-3 bazen daha da düşük olabiliyor ki bu normal kablolu her zaman daha sağlıklı ve 1 ay deneme süresi var 1 ayda tanıdık varsa kod alabilirsin veya bende verebilirim istersen alcan zaman tahahüt istemedinide belirt istedin zaman iptal et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
𝓑𝓮𝓭𝓲𝓻𝓱𝓪𝓷 𝓢𝓮𝔂𝔂𝓲𝓭𝓸ğ𝓵𝓾
Yorum ve tavsiyeleri bekliyorum ben de. Aklımda millenicom var ama hala çok kararsızım.
MİLLENİCOM ALINMAZZ ARKADAŞIM KULLANIYORDU KENDİİ AĞZINDAN İNTERNETE 3 KİŞİDEN DAHA FAZLA KİŞİ BAĞLANIRSA NET ÇOK YAVAŞLIYOR PİNGİM YÜKSELİYOR DİYE SÖYLEDİ BANA MİLLENİCOM ÖNERMEM

Herkese merhaba arkadaşlar. İnternet servis sağlayıcısı ile modem arasındaki farkı bilmiyorum. TürkNet, Kablonet gibi markaları tercih etmeyeceğim. Eski ev internetimde 8'e yakın download 0.70 upload alıyordum. Artık hızlı bir internete geçeceğim. Altyapımın ne olduğunu bilmiyorum ve bunu nereden öğrenebilirim? Yine bir ev interneti alacağım yani buna hem benim bilgisayarım hem arada sırada telefonum bağlanacak. Vadafone, Turkcell ve Türk Telekom gibi markaları tercih edeceğim en az 50 Mbps olursa iyi olur. Eğer sizin kullandığınız bunun gibi markaları kullanıyorsanız kaç download ve kaç upload olduğunu belirtin. Aynı zamanda fiyatını da belirtin. Bu internette PUBG CS:GO GTA 5 Fortnite Call of Duty ve bunun gibi birçok FPS oyunu oynanacak. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.
TÜRKKCEL LİFE BOXX EN İYİSİ OLACAKTIR SENİN İÇİN UNLOSTV ANLATMIŞTI BAKABİLİRSİN GÜZEL GÖRÜNÜYOR FİŞİ TAKIP ÇALIŞTIRMAN YETERLİ HER YERE GÖTÜREBİLİRSİN

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
İbrahim Azaklı
MİLLENİCOM ALINMAZZ ARKADAŞIM KULLANIYORDU KENDİİ AĞZINDAN İNTERNETE 3 KİŞİDEN DAHA FAZLA KİŞİ BAĞLANIRSA NET ÇOK YAVAŞLIYOR PİNGİM YÜKSELİYOR DİYE SÖYLEDİ BANA MİLLENİCOM ÖNERMEM

TÜRKKCEL LİFE BOXX EN İYİSİ OLACAKTIR SENİN İÇİN UNLOSTV ANLATMIŞTI BAKABİLİRSİN GÜZEL GÖRÜNÜYOR FİŞİ TAKIP ÇALIŞTIRMAN YETERLİ HER YERE GÖTÜREBİLİRSİN
Superbox arkadaşım kullanıyor ve indirme hızı çok kötü 7gblık bişeyi 2-3 saate indirdi ben millenicom da cs go yu 30dk da indirdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Kaya
millenicom kullanıyorum hız testi de böyle mobilden ve 3 ev kullandığı halde PC de artacaktır en yüksek aldığım hız da şu şekilde
Screenshot_20200410_140334.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,823
Üyeler
165,241
Son üye
Seliora
Top Bottom