AMD_islemci
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 110
25,000 TL bütçem var en az 128 GB yada 256 GB olmasını istiyorum ne alabilirim mini 6 kullanan varmı
Yok. Güzel tablet. Pro gibi. Misair gereksiz bir tablet. pro desen pro degil duz ipad desen duz ipad degil. cok arada bir modelm paran varsa ipad pro al yoksa da duz ipad de iyidir.
air 5 ipadler arasında bence en mantıklı alet, diğer ipadlerin ortalama fiyatında ve çok performanslı. Ben de kullanıyorum bu arada.air gereksiz bir tablet. pro desen pro degil duz ipad desen duz ipad degil. cok arada bir modelm paran varsa ipad pro al yoksa da duz ipad de iyidir.
128 yeterli olur mu 256 mi alayım pro yada yeni modeli çıkacakmış Mart sonunda onu mu beklesemYok. Güzel tablet. Pro gibi. Mis
o çıkacaklar oled olacakmış sanırım. biraz pahalı olur yalnız. 128gb yeter bence. icloud da alırsın. mis gibi kullanırsın128 yeterli olur mu 256 mi alayım pro yada yeni modeli çıkacakmış Mart sonunda onu mu beklesem
Nerden Alayım taksitli şekilde? Ucuz fiyatao çıkacaklar oled olacakmış sanırım. biraz pahalı olur yalnız. 128gb yeter bence. icloud da alırsın. mis gibi kullanırsın
ucuz diyorsan pozitif teknolojiden alacaksın. Ben aldığım zaman peşin fiyatına 6 ay taksit vardı. başka bilmiyorum. bir de appleın sitesinden öğrenci indirimi ile de alınabilir.Nerden Alayım taksitli şekilde? Ucuz fiyata
Teşekkürler 29,999 TL pozitif teknolojide kaleme 4 bin TL vermeye değer miucuz diyorsan pozitif teknolojiden alacaksın. Ben aldığım zaman peşin fiyatına 6 ay taksit vardı. başka bilmiyorum. bir de appleın sitesinden öğrenci indirimi ile de alınabilir.
2. elden alınabilir. sahibindenden param güvende ile alınabilir. 4000tl ye değer mi bilmiyorum ama kalemi baya iyi. profesyonelce.Teşekkürler 29,999 TL pozitif teknolojide kaleme 4 bin TL vermeye değer mi
Pro alsam daha iyi olur promotion var2. elden alınabilir. sahibindenden param güvende ile alınabilir. 4000tl ye değer mi bilmiyorum ama kalemi baya iyi. profesyonelce.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@AMD_islemci
Hocam üniversite öğrenciyseniz buradan alabilirsiniz. Kalemle birlikte 33.000TL'ye geliyor. 3 ay da taksit var.![]()
Öğrenci İndirimiyle iPad Air Satın Alın
Apple ile takas yaparak yeni iPad Air alışverişinizde - arası indirim kazanın. Üstelik hızlı ve ücretsiz gönderim. Apple.com adresinden hemen satın alınwww.apple.com