- Reaksiyon skoru
- 1,921
bırak kanka AISDNASOINDMQWDŞLÖAD12 ile 11 i yan yana koy sonra ayırt ediliyor mu edilmiyor mu bak bakalım.![]()
bırak kanka AISDNASOINDMQWDŞLÖAD12 ile 11 i yan yana koy sonra ayırt ediliyor mu edilmiyor mu bak bakalım.![]()
Griye çalan siyahları görünce eder herhaldeEkranda siyah bir resim aç ve bak bakalım ayırt edilebilecek mi![]()
sen telefonu kullanırken siyah resimdemi kullanıyorsun abi ne kadar kalın kafalısınızEkranda siyah bir resim aç ve bak bakalım ayırt edilebilecek mi![]()
Amin hocam amin.şükür, olduğunu.
Kalın kafa değil aslında 2.5 yıl önce çıkmış bir model ben 6 küsürden almıştım şuan 11 bin TL aşırı gereksiz ve uçuk fiyatı var. Hadi her şeyi geçtim ekran vs diyorsun 11'i alanlar bir kaç yıla mecburen satacak 5g yok fakat 12 de 5G varsen telefonu kullanırken siyah resimdemi kullanıyorsun abi ne kadar kalın kafalısınız![]()
Ne alaka? Burada kalın kafalı nasıl biz oluyoruz sen bu tarz savunmalar yaparkensen telefonu kullanırken siyah resimdemi kullanıyorsun abi ne kadar kalın kafalısınız![]()
ne oldu dostum 4s ilemi yazıyorsun, klavye küçük sanırımAmin hocam amin.
5G ye gerek bile yok. O ekrana o kadar para hayatta verilmez. İsterse dünyanın en harika işlemcisi içinde olsun harika fotoğraflar çeksin.Kalın kafa değil aslında 2.5 yıl önce çıkmış bir model ben 6 küsürden almıştım şuan 11 bin TL aşırı gereksiz ve uçuk fiyatı var. Hadi her şeyi geçtim ekran vs diyorsun 11'i alanlar bir kaç yıla mecburen satacak 5g yok fakat 12 de 5G var![]()
dalgamı geçiyon kanka 12-13 çokmu ucuz https://www.hepsiburada.com/ara?q=iphone+11 :dKalın kafa değil aslında 2.5 yıl önce çıkmış bir model ben 6 küsürden almıştım şuan 11 bin TL aşırı gereksiz ve uçuk fiyatı var. Hadi her şeyi geçtim ekran vs diyorsun 11'i alanlar bir kaç yıla mecburen satacak 5g yok fakat 12 de 5G var![]()
Yok iPhone 13 pro max yaziyorum.ne oldu dostum 4s ilemi yazıyorsun, klavye küçük sanırım![]()
Yazmayı öğrenememiş daha bende apex 3 yazıyorum OIASNDMASDKLÖAİDYok iPhone 13 pro max yaziyorum.
Üzüldüm şuan senin adına.Yazmayı öğrenememiş daha bende apex 3 yazıyorum OIASNDMASDKLÖAİD
Mimiklerim haraket etti saol dostum.Yok iPhone 13 pro max yaziyorum.
Post automatically merged:
![]()