Spectre_zz
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sebepHiçbir iPhone telefon alınmaz.
sebepHiçbir iPhone telefon alınmaz.
Çok kötü telefonlar knk. Android özgürlüktür.sebep
fazla özgürlüğünde zararlı yanları vardır bazen, türkiyede 2. elde çok değer kaybetmeden satmak istersen iphone en mantıklısı s22 ultraları 20-25k ya bulabilirken temiz 13 ler gene 25k civarı ki biri çıktığı sene amiral gemisiydi biride orta segmentti.Çok kötü telefonlar knk. Android özgürlüktür.
Elindeki bütün parayı yatırması asıl sıkıntı yd iphone gibi önerilerde yaptım farkındaysanız.Konuyu biraz okudum da telefon önerisi istemişsin laf anlamaz ufaklıklar hayat tavsiyesi vermiş
İkinci elden temiz 15 bulursun 43-45 civarına.
Hiç kafa yormayayım dersen sıfır 13 al geç.
kanka yd cihazları patlatmazlar mı yafazla özgürlüğünde zararlı yanları vardır bazen, türkiyede 2. elde çok değer kaybetmeden satmak istersen iphone en mantıklısı s22 ultraları 20-25k ya bulabilirken temiz 13 ler gene 25k civarı ki biri çıktığı sene amiral gemisiydi biride orta segmentti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elindeki bütün parayı yatırması asıl sıkıntı yd iphone gibi önerilerde yaptım farkındaysanız.
ydlerde kafadan 8 ay kullanım süren var e-sim ile beraber (yılbaşından itibaren) sonrasında da uzatabilirsin bazı yerler yapıyor onu legal değil onu belirtiyimkanka yd cihazları patlatmazlar mı ya
bi de satması çok mu zor olur
haa yolu var yaniydlerde kafadan 8 ay kullanım süren var e-sim ile beraber (yılbaşından itibaren) sonrasında da uzatabilirsin bazı yerler yapıyor onu legal değil onu belirtiyim
legal bi yol istersende eski bi tane tr 7plus alırsın çift telefon gezersin sim kartı 7 plusa takıp aramaları herşeyi yd telefoından alırsın
yolu var tabi de satarken tr cihazlarına göre değer kaybın fazla olur bilgine. o yüzden satmadan uzun süre kullanman lazım yada kayıt ettireceksin 3 sene boyunca sende duracak.haa yolu var yani
3 sene durmaz ya seneye temmuza kadar götürse yeter de değer kaybı ne kadar oluryolu var tabi de satarken tr cihazlarına göre değer kaybın fazla olur bilgine. o yüzden satmadan uzun süre kullanman lazım yada kayıt ettireceksin 3 sene boyunca sende duracak.
13 te alabilirsin ama bence xs max al temiz temmuza kadar idare eder seni o süreçte kenara parada koyarsın hem.3 sene durmaz ya seneye temmuza kadar götürse yeter de değer kaybı ne kadar olur
direkt sıfır 13 alıp seneye temmuzda satmak daha mı mantıklı olur
kanka o çok eski ya 13den aşağısını almam eskidi artık onlar13 te alabilirsin ama bence xs max al temiz temmuza kadar idare eder seni o süreçte kenara parada koyarsın hem.
bence 1 sene daha idare et hemen alma derim paranıda dolardan ziyade yatırım araçlarında tut sonraki sene 17 Pro max alırsın tr yada yd ben telefonumu 1 sene daha değiştirmeyecektim bozulmasaydı.kanka o çok eski ya 13den aşağısını almam eskidi artık onlar
kendi telefonum idare ediyr beni zaten olay o degil apple almamın asıl sebebi yeni olan modeller zaten
Baba sıfır 13 al geç şuan en fp iphone o. Geçen sene bu zamanlar 38 binden aşağı yoktu. Zaten 7-8 aya satarım diyorsun o zamana pil sağlığı da çok düşmez. Garantisi de hala 1 yıldan fazla kalmış olur. İyi fiyata kolay satarsın. Şimdi ikinci el 14 pro, 15 alsan garantisi biter pili ölür o zamana uğraştırır.kanka o çok eski ya 13den aşağısını almam eskidi artık onlar
kendi telefonum idare ediyr beni zaten olay o degil apple almamın asıl sebebi yeni olan modeller zaten
ben de oyle dusundum eyvallah kankamBaba sıfır 13 al geç şuan en fp iphone o. Geçen sene bu zamanlar 38 binden aşağı yoktu. Zaten 7-8 aya satarım diyorsun o zamana pil sağlığı da çok düşmez. Garantisi de hala 1 yıldan fazla kalmış olur. İyi fiyata kolay satarsın. Şimdi ikinci el 14 pro, 15 alsan garantisi biter pili ölür o zamana uğraştırır.