Neler Yeni

Yardım Hangi iphone alinmali ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
SAMET IRMAK
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Bütçe
40000
Merhabalar şuan 2 telefon icin kararsizim hangisi alınmalı bu konu hakkinda yardimci olursaniz çok sevinirim.

İphone 14 pro 128 gb yurtdışı kayitli her sim çalışır durumda pil 86 sorunsuz 41000 tl

iphone 13 pro max 128 gb yurtiçi hiç bir sorunu yok pil 85 40000tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Cem Vurgun
45.000 e 16 pro max yd. global seri nolu al geç. 8 ay kullan sonra elindeki android i de kalan 4 ay tak bi alo de interneti paylaş iphone da işlemlerini yapmaya devam et. ben artık öyle yapıyom boşa vergi boşa para ülkede hiç bi şey alamaz olduk kaç senelik telefonlara ödediğimiz fiyatlar akıl tutulması. değmez bi telefon için. 16 pro max kullanabilecekken 13 14 e para vermek her sene yenisi çıkıyor zaten. sonra ilerde aldıgın telefoncular 16 yı alıp sonra 17 yi de satıyor üstüne para koyarsan izmirde öyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
SAMET IRMAK
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
45.000 e 16 pro max yd. global seri nolu al geç. 8 ay kullan sonra elindeki android i de kalan 4 ay tak bi alo de interneti paylaş iphone da işlemlerini yapmaya devam et. ben artık öyle yapıyom boşa vergi boşa para ülkede hiç bi şey alamaz olduk kaç senelik telefonlara ödediğimiz fiyatlar akıl tutulması. değmez bi telefon için. 16 pro max kullanabilecekken 13 14 e para vermek her sene yenisi çıkıyor zaten. sonra ilerde aldıgın telefoncular 16 yı alıp sonra 17 yi de satıyor üstüne para koyarsan izmirde öyle.
dediginiz mantikli geliyor da bu ulkede her an her şey olabiliyor şimdi alırım kullanim suresini 1 ay 2 ay yaparlar bu ülkede öyle bir şey sıkıntı

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Cem Vurgun
dediginiz mantikli geliyor da bu ulkede her an her şey olabiliyor şimdi alırım kullanim suresini 1 ay 2 ay yaparlar bu ülkede öyle bir şey sıkıntı
şuanlık kanunen yazan zaten yurtdışı cihaz 4 ay kullanılıyor. 8 ay kullanma muhabbeti telefon özelliği 2 sim oldugu için. yani normalde öyle bi şey yok. senin telefonun kaç sim var hangi telefon kontrol etmiyor sistem. o dedikodular he sene cıkabilir ama 4 ayı 2 aya falan düşürebileceklerini sanmıyorum pek. zaten 4 ay yeterince kısa bir süre bir yılda. bir sürü gurbetçi, turist vs. girip çıkıp duruyor ülkeye yılda kaç kez bence düşmeyecek belki de insanlar uzaklaşsın diye çıkartıyorlar o muhabbetleri. bilemeyiz tabii. karar sizin. sorunuza da 14 pro diyorum üst modeli alırdım.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Selim
Hocam iphone 5 almıştım ikinci el 400 tl ye bir yıl sonrasında 800-900 e sattım androidde böyle bir şey yapma şansın var mı ???
Yatırım için telefon alınmaz Apple hissesi alsan daha fazla kazanırsın

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,016
İsim
kilan embappe
128'lik tavsiye etmemekle beraber 14P

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
İlk simi aktif edince diğer simde aktif olursa yd telefonu maks 4 ay kullanabilirsiniz. Bunun için önlem gelecek diyor çoğu telefoncu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Cem Vurgun
İlk simi aktif edince diğer simde aktif olursa yd telefonu maks 4 ay kullanabilirsiniz. Bunun için önlem gelecek diyor çoğu telefoncu.
kaynak telefoncu mu 🤣 . herkesin ağzına yapıştı bi süredir gidiyor öyle dubai çikolatası gibi ülkede bi şey viral oluyor herkes atlıyor. Bu sene de bu moda oldu ekonomi iyice gidince 🤣 120 yi arayabilirsiniz sabah. Devletin kendi kurumu, şuan gündemde öyle bir çalışmamız yok diyolar. He seneye olur mu olur bu ülkede her şey olabileceği için artık millet inanıyo ne yapsalar her şeye he dediğimiz için. bu sene imei kayıt 45 bin oldu mesela sokağa çıkıp neden biz neyin vergisini ödüyoruz diyen olmadıgı için sistem devam. Seneye göreceğiz bakalım netflix yeni sezonda yeni maceralar 🤣🤣🤣. Olursa gürcistana gider satarız telefonları bu mevzuda biter. android cihazlara yarar bu da kaçak kayıtlı xiaomi alırız mecbur 🤣 ya da samsung

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
kaynak telefoncu mu 🤣 . herkesin ağzına yapıştı bi süredir gidiyor öyle dubai çikolatası gibi ülkede bi şey viral oluyor herkes atlıyor. Bu sene de bu moda oldu ekonomi iyice gidince 🤣 120 yi arayabilirsiniz sabah. Devletin kendi kurumu, şuan gündemde öyle bir çalışmamız yok diyolar. He seneye olur mu olur bu ülkede her şey olabileceği için artık millet inanıyo ne yapsalar her şeye he dediğimiz için. bu sene imei kayıt 45 bin oldu mesela sokağa çıkıp neden biz neyin vergisini ödüyoruz diyen olmadıgı için sistem devam. Seneye göreceğiz bakalım netflix yeni sezonda yeni maceralar 🤣🤣🤣. Olursa gürcistana gider satarız telefonları bu mevzuda biter. android cihazlara yarar bu da kaçak kayıtlı xiaomi alırız mecbur 🤣 ya da samsung
Bu kadar komik olan ne anlamadım. Doğru dediğin gibi baya bir süredir dönen bir muhabbet bu. Ancak karara bağlanıp yürürlüğe girip resmi gazatede yayınlama olayı kısa bir süre. Ben sadece söylediklerini söyledim. Bir şekilde kaçak telefon furyasını azaltmaya yönelik hareketler son 2 3 yılda yaptırımlar ile sağlanıyor. Bir sonraki yaptırımında bu olmayacağını garanti edemeyiz. Şuanki durum 1 sana 2 bana maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,996
Üyeler
164,760
Son üye
Alizerr01
Top Bottom