Skyline R34
80+ Bronze
technopath tahminen birinde stok diğerinde 360mm sıvı soğutmaHangi test acaba?
technopath tahminen birinde stok diğerinde 360mm sıvı soğutmaHangi test acaba?
Fiyat baz alınmayacak olup sadece performansı ve sunduğu özellikler değerlendirilecektir.
Benim seçimim; R5 5600X
7 nm olması ve uygun anakartla birlikte PCI Express 4.0 sunup, stok fanla birlikte geldiği için.
Abarttım ilk başta kendimi fazla kaptırdım.sen i5 oc olunca i9 oluyor diyordun eminmisin
İşte diyorum ya daha güçlü de olsa AMD kazanıyor daha güçsüz de olsa AMD kazanıyor.Amd hala kazanıyor
Yok öyle bir şey parana göre en iyi işlemci hangisi ise o kazanır.güçsüz de olsa AMD kazanıyor.
Evet ama forumun 3te 1i AMD fanboyu olduğundan genelde AMD kazanır R3 3100 vs İ9 11900K karşılaştırmasında bile 3100 diyen 1 2 kişi görürsün.Yok öyle bir şey parana göre en iyi işlemci hangisi ise o kazanır.
Ben gidiyorum bu forumdan arkadaşlar Allah'a emanet! İnşallah doğru okudum...Evet ama forumun 3te 1i AMD fanboyu olduğundan genelde AMD kazanır R3 3100 vs İ9 11900K karşılaştırmasında bile 3100 diyen 1 2 kişi görürsün.
3'te 2'si ne?Evet ama forumun 3te 1i AMD fanboyu olduğundan
Intel fanboyları ve hiç bir markanın fanboyu olmayanlarla dolu bir topluluk.Ben gidiyorum bu forumdan arkadaşlar Allah'a emanet! İnşallah doğru okudum...
3'te 2'si ne?
3 te biride nvidia ve intel fanboyu bu arada bence stok kullanacaksanız i5 11600k oc yapılacaksa r5 5600x almank daha mantıklıBen gidiyorum bu forumdan arkadaşlar Allah'a emanet! İnşallah doğru okudum...
3'te 2'si ne?
En az 2500 TL anakart parası vererek tabii ki güzel OC edersin. Ha bir de soğutma parası var, doğru. Oradan da en az 600 700 TL çıkart.Kimse bilmiyor ki İ5'e dokunduğun an İ9 11900K oluyor. Ufak OC ile ortada ne 5600x kalır ne R7.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet öyle ama İntel işlemcilerde OC performansı çok yüksek.