Bende 3 tane var dual boot kali ile windows 11 birde diğer cihazta macosAna masaüstünde windows 11 , eski laptopta arch linux( daha yeni öğreniyorum) laptopu genelde arduino kodlamak için vs kullanıyorum
Vaay kali, tema güzel kral eline sağlık.Niye kali seçtiğini merak ettim.Debian tabanlı herhangi bir dağıtım kurup kali repolarını ekleyip öyle devam edebilirdin.He kalide bir problem yok tabi de bana bloat geliyor.Kullanacağım 3-5 tool için... Şu an sınava hazırlandığımdan pc den uzağım ama geri döndüğümde Archtan devam etmeyi düşünüyorum.NixOS kullanmıştım bir süre depoları çok genişti o güzeldi.Bir de Gentooyu denemek istiyorum.3 gün sürmüştü eski pcde kurmam.Sonra da derleme işiyle daha fazla uğraşamayacağımı fark edip Archa dönmüştüm.Soru yukardaki gibi. Ayrıca masaüstünüzün ekran resmini atarsanız daha güzel olur.Kendiminkini şöyle bırakayım.
Düz debian kurucaktım ubuntu kurmak istemedim ancak neden sonrasında uğraşayım dedim direkt kali kurdum.Şuan eğer silcek olsam fedora denemeyi düşünüyorum paket yöneticisine vs. biraz aşikarım.Vaay kali, tema güzel kral eline sağlık.Niye kali seçtiğini merak ettim.Debian tabanlı herhangi bir dağıtım kurup kali repolarını ekleyip öyle devam edebilirdin.He kalide bir problem yok tabi de bana bloat geliyor.Kullanacağım 3-5 tool için... Şu an sınava hazırlandığımdan pc den uzağım ama geri döndüğümde Archtan devam etmeyi düşünüyorum.NixOS kullanmıştım bir süre depoları çok genişti o güzeldi.Bir de Gentooyu denemek istiyorum.3 gün sürmüştü eski pcde kurmam.Sonra da derleme işiyle daha fazla uğraşamayacağımı fark edip Archa dönmüştüm.
5 yıldır windows 10 windows 12 ye geçiçeğim 11 çok kötü gözüküyorSoru yukardaki gibi. Ayrıca masaüstünüzün ekran resmini atarsanız daha güzel olur.Kendiminkini şöyle bırakayım.
Yani Ubuntu bilmiyorum pek rahat hissettirmiyor.Fedora kullanımı çok keyifli neden olduğunu anlamadığım bir şekilde.Gnome ile kullanınca çok modern ve akıcı hissettiriyor.Düz debian kurucaktım ubuntu kurmak istemedim ancak neden sonrasında uğraşayım dedim direkt kali kurdum.Şuan eğer silcek olsam fedora denemeyi düşünüyorum paket yöneticisine vs. biraz aşikarım.
Penguene bi şans vermelisin dostum5 yıldır windows 10 windows 12 ye geçiçeğim 11 çok kötü gözüküyor
wallpaper sıkıntı çıkarabilir n@zi kartal var (tarihle alakam yok n@ziler hakkında bilgim sempatim yok sadece benim icin bir olayı oldugundan koydum)
Ben biraz farklılık olsun diye arch kurdum laptopa yoksa masaüstünde 2tane de sanal makine kurulu kali ve macos olarak öğrenmek içinBende 3 tane var dual boot kali ile windows 11 birde diğer cihazta macos
hocam bakmadım ama karışık gçzüküyor birsürü versiyonu var gibi ubuntu/kaliYani Ubuntu bilmiyorum pek rahat hissettirmiyor.Fedora kullanımı çok keyifli neden olduğunu anlamadığım bir şekilde.Gnome ile kullanınca çok modern ve akıcı hissettiriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Penguene bi şans vermelisin dostum
Yani onları versiyondan ziyade ihtiyaca göre tasarlanmış ayrık şeyler olarak düşünmek lazım.Arabalar gibi düşünebilirsiniz, ticari araçlar, arazi araçları, yarış arabaları, ralli için farklı modeller... Araba tarafında pek bilgim yoktu biraz saçma örneklemiş olabilirim ama... Dağıtımlar da belli özellikleriyle öne çıkıyorlar.Ubuntu genel kulanım amaçlı bir dağıtım.Windows gibi yani.hocam bakmadım ama karışık gçzüküyor birsürü versiyonu var gibi ubuntu/kali
Kendi bilgisayarımda W11 eski pc de w10 kurulu ayrıca 80 gb lık bir hdd de Linux kuruluSoru yukardaki gibi. Ayrıca masaüstünüzün ekran resmini atarsanız daha güzel olur.Kendiminkini şöyle bırakayım.