Garuda'yı USB'den başlatacağın zaman sana 3 şey soracak. Oradan ayarlamaları yap.Aşırı iyi
tamam knk eyvallahGaruda'yı USB'den başlatacağın zaman sana 3 şey soracak. Oradan ayarlamaları yap.
Ayarlar şunlar:
- Europa/Istanbul
- Layouts: tr
- Ekran kartı sürücüsü: open source seç. Proprietary gibi bir şey de var. O nvidia için. Sen open source seç. O da AMD İçin.
Rica ederim. Sadece kurar kurmaz. Bu ne ya deyip vazgeçme. 1 hafta şans ver.tamam knk eyvallah
Kurulum tamamlandığında istersen haber ver. Gerekli şeyleri kuralım. Zaten ilk kurduğunda sana soracak yüklemek istediğin yazılımlar neler diye ama ben yine yardım teklifini edeyim.İnşallah o şansı veririm , dayanabailirsem
Linux mint dene zararı olmaz hocam@Ultraman windows 10 da kal diyor ve 2,3 kişi daha var ama @Gri Caner linux diyor ve @Adana ne yapsam bilmiyorum
@Gri Caner galiba seni dinleyeceğim
Tekrar merhaba. Bir zorluğu yok. Araştırman güzel. Linux böyle böyle öğrenilir zaten.Garuda indirdim biraz biraz kullanıyorum videolar izleyerek
evet evet garuda gamerden onları çoktan indirdim sonra cs go indirdim sıkıntı yok güzel oynatıyor ram kullanımı cs go dayken %53 civarıydı şimdi %38,%39 civarı baya boşaldı.Tekrar merhaba. Bir zorluğu yok. Araştırman güzel. Linux böyle böyle öğrenilir zaten.
RAM kullanımın kaç?
Oyunlarını indirdin mi?
Garuda Gamer aracından aşağıdakileri indirebilirsin:
- Steam (Runtime)
- Heroic Games Launcher
- Lutris
- Gamemode
Genel itibari ile memnunsun yani doğru mudur?evet evet garuda gamerden onları çoktan indirdim sonra cs go indirdim sıkıntı yok güzel oynatıyor ram kullanımı cs go dayken %53 civarıydı şimdi %38,%39 civarı baya boşaldı.