Hangi işletim sistemini seçmeliyim ?

@Ultraman windows 10 da kal diyor ve 2,3 kişi daha var ama @Gri Caner linux diyor ve @Adana ne yapsam bilmiyorum
@Gri Caner galiba seni dinleyeceğim
yani geçersin linuxa eger begenmezsen geri dönersin sonuçta ölüm kalım meselesi değil. yinede söylediğim windows debloata bi göz at istersen, zamaninda seninkine yakın g5400 gt1030 8gb ram ve 7200rpmli sistemde w10 pro kullandım debloat yapılmış bir şekilde ve gayet memnundum

Linux'tan çekinmene gerek yok. Gayet basit bir işletim sistemi. Ben ilk Linux kullandığım zaman hiç zorlanmadım. Şu an ben de basit bir kullanıcıyım. Kullandığım dağıtım bu:
1666855386216.png

Bu Garuda Lİnux. Normal Windows gibi kullanıyorum. Yukarıda gördüğün gibi oyunlarımı da oynuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son olarak Linux Mint'in görüntüsü kötü gelebilir. Yeşil temayı falan sevmeyebilirsin. Sevmezsen söyle. İstediğin gibi özelleştirebilirsin.

yani geçersin linuxa eger begenmezsen geri dönersin sonuçta ölüm kalım meselesi değil. yinede söylediğim windows debloata bi göz at istersen, zamaninda seninkine yakın g5400 gt1030 8gb ram ve 7200rpmli sistemde w10 pro kullandım debloat yapılmış bir şekilde ve gayet memnundum
Tamam knk dediğini araştırp deneyeceğim
Linux'tan çekinmene gerek yok. Gayet basit bir işletim sistemi. Ben ilk Linux kullandığım zaman hiç zorlanmadım. Şu an ben de basit bir kullanıcıyım. Kullandığım dağıtım bu:
Alıntıyı görüntüle

Bu Garuda Lİnux. Normal Windows gibi kullanıyorum. Yukarıda gördüğün gibi oyunlarımı da oynuyorum.

Kanka linux un bir sürü çeşiti var yukardaki arkadaş mint önerdi Manjaro vs. diye baya var en iyi hangisi gruda linux mu ?

Kanka linux un bir sürü çeşiti var yukardaki arkadaş mint önerdi Manjaro vs. diye baya var en iyi hangisi gruda linux mu ?
İlk defa kullanacaklar için Linux Mint ve ZorinOS iyidir. Garuda'da kullanabilirsin. Sana kalmış. İstersen sesli konuşalım. Sana gereken ön bilgiyi veririm. Sudan çıkmış balığa dönme diye.

İlk defa kullanacaklar için Linux Mint ve ZorinOS iyidir. Garuda'da kullanabilirsin. Sana kalmış. İstersen sesli konuşalım. Sana gereken ön bilgiyi veririm. Sudan çıkmış balığa dönme diye.
Teşekkürler knk seni daha fazla rahatsız etmeyeyim ben youtube dan izliyorum linux u

Teşekkürler knk seni daha fazla rahatsız etmeyeyim ben youtube dan izliyorum linux u çok teşekkürler
Rahatsızlık değil. Linux'a verdiğim destekten ötürü sana yardımcı olmaya çalışıyorum.

Kısaca yazayım:
  • Linux Mİnt: İlk defa Linux kullanacaklar için biçilmiş kaftan. Çok iyi ve güçlü bir dağıtım.
  • ZorinOS: Mint gibi ilk defa Linux kullanılacaksa iyidir. Sadece sistemi birazcık acuk daha alır.
  • Manjaro: Başlangıç için yine iyidir.
  • Garuda : Oyun ve performans odaklı bir dağıtımdır.

Rahatsızlık değil. Linux'a verdiğim destekten ötürü sana yardımcı olmaya çalışıyorum.

Kısaca yazayım:
  • Linux Mİnt: İlk defa Linux kullanacaklar için biçilmiş kaftan. Çok iyi ve güçlü bir dağıtım.
  • ZorinOS: Mint gibi ilk defa Linux kullanılacaksa iyidir. Sadece sistemi birazcık acuk daha alır.
  • Manjaro: Başlangıç için yine iyidir.
  • Garuda : Oyun ve performans odaklı bir dağıtımdır.
Gruda ya karar verdim

Kısaca: Linux çekirdeği yani Linux işletim sistemleri AMD kartları otomatik olarak tanıyor.

Şimdi dostum. Garuda XFCE veya Cinnamon kurmanı öneriyorum. KDE kurma. HDD de yavaş çalışır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,172
Üyeler
184,272
Son üye
Trueno
Geri