muhammedarslan33
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
benim laptopta 6200u var 2 çekirdek 4 izlek onda 2in10 vardı win11 kurdum eğer yapabilirsen win11 kur donma ney olmazsa devam et olursa win10 ve linux a bak
win11 i 1,2 ay önce kaçak yollardan kurdum kurmaz olaydım hiçbir şey doğru düzgün çalışmıyor ondan sonra da win 8.1 pro ya geçtim daha da değişmedim benim amacım en hızlı en kullanışlı ve en performanslı sistemi arıyorumbenim laptopta 6200u var 2 çekirdek 4 izlek onda 2in10 vardı win11 kurdum eğer yapabilirsen win11 kur donma ney olmazsa devam et olursa win10 ve linux a bak
Yani 8.1 pro yu değiştireyim demi bana uygun değilwindows 10 pro 64 bit kullan debloat yap sorunsuz kullanırsın
Deploat yap demek ne oluyor tam bilmiyorum dawindows 10 pro 64 bit kullan debloat yap sorunsuz kullanırsın
youtube uzerinde 5 dakikalik bir arama ile bulabilirsin, eminim turkce iceriklerde vardır windows debloat ile ilgili. kisaca windowstaki gereksiz arka plan programlarını ve servislerini kaldirmaniza yarayan bir işlem.Yani 8.1 pro yu değiştireyim demi bana uygun değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Deploat yap demek ne oluyor tam bilmiyorum da
Ama çoğu kişiler w10 pro yükle diyorlar gerçekten kararsız kaldımWin 10 yükleyeceksen SSD al. Ben HDD ye Win 10 kurdum geçen gün. 3-5 gün önce. Aşırı yavaştı. Kurulumu ayrı eziyetti. Sistem ayrı eziyetti. Başlat menüsü bile yavaş çalışıyordu.
bence linuxa geçmene gerek yok zaten daha once hiç tecruben olmamis, windowsta kalmakta bi sakınca göremiyorum.Ama çoğu kişiler w10 pro yükle diyorlar gerçekten kararsız kaldım
Çünkü bu forumda Windows fanlığı var. Sana yazdım. Senin için en verimli işletim sistemi Linux dağıtımlarından biri. Technopat'a yazsan bu konuyu çoğu kişi Linux diyecektir.Ama çoğu kişiler w10 pro yükle diyorlar gerçekten kararsız kaldım