Neler Yeni

Hangi ISS'ye geçmeliyim?

Nizâm

80+
Ben Turknet kullanıyordum. 35-41 Ping veriyordu. Genel olarak geceleri bağlantıda kopmalar vs. oluyordu. Millenicom'a geçmeye karar verdim daha sonra. Şu an 7-10 arası ping alıyorum. İnternette fazla kesilme olmuyor. Millenicom ile 25.4 Mb internet alıyorum. Altyapım 31 MB. Türknet kullanırken bu sayı 22.3 MB falandı. Benim söylediğim iki İSS ile yaşadığım durumlar bunlar.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Kesinlikle ama kesinlikle mak. 75 Mbps hizmet alın. Daha üstü hızlarda zaten 5ghz avantajı dışında pekte gerekli değil.

Şimdi;

TürkNet'in bu konuda bir paketi vardı sanırım. Bi bakın isterim. Normalde önermem TürkNet'i fakat bu durumlarda farklı bir çare maalesef yok ya da farklı bir ISS'n.

Ayrıca Millenicom'da 100Mbps internet paketi fiyatına 50Mbps internet paketinde mevcut. Telefonla ulaştığında beyan ettiğiniz taktirde size paket hakkında bilgi verecekler. Bu paketi öneriyorum çünkü 50Mbps günümüz Türkiye şartlarında oldukça tatmin edici bir hız meblağsı.

Eğer 50 olur derseniz, kesinlikle Millenicom öneririm. Yok ben 75 alabiliyorum zaten 75 isterim derseniz Millenicom ve TT dışındaki bir ISS ile anlaşmanın daha mantıklı olacağı kanısındayım.

Not: 100Mbps paket alırsanız paketin %25'ini kullanamayacağınızı da unutmamanız gerekir.

Maeve Wiley

80+ Bronze
Ekran Alıntısı.PNG
Türknet sonucum (fiyat 95tl ama türknet yerine netspeed'i tercih ederim.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,971
Üyeler
165,098
Son üye
Ygmr48
Top Bottom