Neler Yeni

Yardım HANGİ KABLOYU ALMAM LAZIM YARDIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Can
Merhabalar , yeni taşındıgım eve fiber internet bağlattım , masaüstü bilgisayar kullanıyorum ancak internete wifiusb ile bağlanıyorum buda kopma ve hız sorununa sebep oluyor modemden bilgisayara hangi kablo ile bağlantı kurabilirim fiber kablosu felan mı oluyor yardımcı olabilirmisiniz pek anlamıyorum da ?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
23 24 awg cat 6 kablo reçber veya hsc tavsiye ederim.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
En kalitelileri bunlar zaten 2 sinden birini gözün kapalı al.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Çok teşekkür ederim 6 metrelik olan recberi alacağım , wifiusb’ye göre daha fazla hız alır mıyım sizce ?
Kablo internet ile iss ne sağlıyorsa onu alırsın. Wifi usb dediğin şey 2.4ghz ile bir nevi seni internete bağlıyor, 2.4 ghz amacı hız değildir uzak mesafede internete bağlamaktır 2.4 ghz de özellikle bölgende çok fazla 2.4 ghz ağ var ise sıklıkla kopma internet düzensizliği yaşarsın. Kabloda böyle bir şey olmaz özellikle kaliteli bir cat 6 kablosu ile 55 metre içinde 10gbs varan hızları alabilirsin tabi 10gbs aktarma yapacak internetin veya cihazlar arası yazma okuma hızına sahip m2 ssdlerin ve ev ağın var ise.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablo internet ile iss ne sağlıyorsa onu alırsın. Wifi usb dediğin şey 2.4ghz ile bir nevi seni internete bağlıyor, 2.4 ghz amacı hız değildir uzak mesafede internete bağlamaktır 2.4 ghz de özellikle bölgende çok fazla 2.4 ghz ağ var ise sıklıkla kopma internet düzensizliği yaşarsın. Kabloda böyle bir şey olmaz özellikle kaliteli bir cat 6 kablosu ile 55 metre içinde 10gbs varan hızları alabilirsin tabi 10gbs aktarma yapacak internetin veya cihazlar arası yazma okuma hızına sahip m2 ssdlerin ve ev ağın var ise.
Çok teşekkür ederim

Top Bottom