beyler bu segmentte bütün eldivenlerin performansı aynı o yuzden nike ın hosuna giden modelini al performansı aynı olup goruntu acısından daha iyi durur. Profesyonel seviyeye geçicek olursan yazabilirsin bana
Yaş kaç ve nerede oynuyorsun ?beyler bu segmentte bütün eldivenlerin performansı aynı o yuzden nike ın hosuna giden modelini al performansı aynı olup goruntu acısından daha iyi durur. Profesyonel seviyeye geçicek olursan yazabilirsin bana
11 ve nerede oynuyosun derken bi takımda oynamıyorumYaş kaç ve nerede oynuyorsun ?
yaz gelince futbola gideceğim11 ve nerede oynuyosun derken bi takımda oynamıyorum
Haydi hakkında hayırlısı olsun.11 ve nerede oynuyosun derken bi takımda oynamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaz gelince futbola gideceğim
Haydi hakkında hayırlısı olsun.
Arada eldivene tükürmeyi unutma
Topların elinden kaymasını istemiyorsan
Senin için üçününde yorumlarını inceledim. Nike daha iyi görünüyor.Keeperking UHLSports Ve Nike Match Var Hangisi?
Keeperking Kaleci eldiveni, çocuk, parmaksız, parmak korumalı ve parmak korumalı futbol eldiveni, çocuk parmağı, profesyonel tutuş, 4 mm, Alman atex üniseks (4, siyah, FS'siz) : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Keeperking Kaleci eldiveni, çocuk, parmaksız, parmak korumalı ve parmak korumalı futbol eldiveni, çocuk parmağı, profesyonel tutuş, 4 mm, Alman atex üniseks (4, siyah, FS'siz) : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
Nike Jr. Goalkeeper Match Genç Çocuk Futbol Eldivenleri. Nike TR
Nike Jr. Goalkeeper Match Genç Çocuk Futbol Eldivenleri ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
uhlsport 1011029 Elımınator Çocuk Kaleci Eldiveni Kemikli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
uhlsport 1011029 Elımınator Çocuk Kaleci Eldiveni Kemikli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
16 aana demirspor ve bbe erzurumspor gecmisim varYaş kaç ve nerede oynuyorsun ?
teşekkür ederimSenin için üçününde yorumlarını inceledim. Nike daha iyi görünüyor.
Harika.16 aana demirspor ve bbe erzurumspor gecmisim var
İnsallah kardesim inşallahHarika.
Allah yolunu açık etsin.
Süper Lig'de bir kardeşimiz var deriz inşaallah