Hangi kartı almalıyım?

@TheDark

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,432
1.İninal Kart
2.Paycell Kart
3.Papara Kart

Bunlardan hangisi almalıyım?
Bu kartları nerden ve nasıl almalıyım?

Ama kargo işi filan olmasın.

Papara çok daha avantajlı. Emin ol. Nedenlerini saymama bile gerek yok.

Papara almanı öneririm, Spotify - Youtube Premium gibi şeyler alırken 10TL geri iade yapıyor + olarak yüklemesi aşırı basit tüm ATM'lerde geçerli, aylık kesim ücreti yok, Papara kullanıcıları arasında 0,01TL bile atabiliyorsun.

papara kullanıcısıyım çok memnunum,paycellde iyi.ikisini de birlikte götürebilirsen götür.

Papara almanı öneririm, Spotify - Youtube Premium gibi şeyler alırken 10TL geri iade yapıyor + olarak yüklemesi aşırı basit tüm ATM'lerde geçerli, aylık kesim ücreti yok, Papara kullanıcıları arasında 0,01TL bile atabiliyorsun.
papara nerden alırım?

yaşadığım çevrede bim,şok,a101,turkcell bayileri,migros var

teknosa filan yok

1.İninal Kart
2.Paycell Kart
3.Papara Kart

Bunlardan hangisi almalıyım?
Bu kartları nerden ve nasıl almalıyım?

Ama kargo işi filan olmasın.
2 senedir paycell kullanıcsıyım. Eğer Türkcell isen daha çok avantajlı olursun. İnternet hediyeleri falan. Oyunlarda indirim. 30 TL harcama 10 tl hediye falan alırsın.

papara nerden alırım?

yaşadığım çevrede bim,şok,a101,turkcell bayileri,migros var

teknosa filan yok
Black Card'ı evine kadar getiriyorlar ama kargo yok dediğin için bilemeyeceğim. Teknosa'dan 4 tane almıştım.

Black Card'ı evine kadar getiriyorlar ama kargo yok dediğin için bilemeyeceğim. Teknosa'dan 4 tane almıştım.
paycell alsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki papara satın alma linkini yollar mısın?
Ama sözleşmeli değil

paycell alsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki papara satın alma linkini yollar mısın?
Ama sözleşmeli değil
O konuda çok bilmiyorum direk elden almıştım kartı, Paycell hiç kullanmadım kullananda tanımıyorum.

Geri