Neler Yeni

Hangi kasa daha iyi olur? (Phanteks, Rampage)

mr__white

80+
İkisi de görüntü olarak hoşuma gitti sizce hangisi daha güzel ve daha iyi olur?

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Yunus Emre Uzun

hocam kasa da aradığınız kriterler nedir çünkü fp bir sistem toplayacaksanız kasaya bu kadar bütçe ayrılması gerektiğini düşünmüyorum

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
nk
Direkt Phanteks hocam hiç şüphesiz

mr__white

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kasa da aradığınız kriterler nedir çünkü fp bir sistem toplayacaksanız kasaya bu kadar bütçe ayrılması gerektiğini düşünmüyorum
hocam şöyle, işlemci ana kart kasa ve güç kaynağının aynı siteden montajlı bir şekilde aldığım için bu kasayı seçtim. Takması çok uğraştırmayacak diğer parçaları ayrı ayrı alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direkt Phanteks hocam hiç şüphesiz
ben de ona daha yakınım tercihim phanteks olacak sanırım

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Görkem Çağan
malzeme kalitesi istiyorsanız kesinlikle phanteks ama tasarıma bakarsanız benim akvaryum kasalar daha çok hoşuma gidiyor hangisini alırsın dersende kaliteden ödün vermem phanteks alırım ki kendi kasamda phanteks :kizginpeepo:

Aykut D.

80+ Gold
Phanteks

mr__white

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
malzeme kalitesi istiyorsanız kesinlikle phanteks ama tasarıma bakarsanız benim akvaryum kasalar daha çok hoşuma gidiyor hangisini alırsın dersende kaliteden ödün vermem phanteks alırım ki kendi kasamda phanteks :kizginpeepo:
hocam sistem masanın altında olacağı için çokta göz önünde olmayacak, masanın üstüne koysaydım akvaryum benim de tercihim olurdu ama çok gerekli değil gibi. tercihimi phanteks ten yana kullanacağım

bu arada hangi modeli var sizde memnun musunuz

asko56

80+ Gold

rampage phanteks evet iyi marka ama rampage kasanın yanında tam 7 adet 120 lik fan ile geliyor fan başı 250 tl den hesap yapın

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Görkem Çağan
hocam sistem masanın altında olacağı için çokta göz önünde olmayacak, masanın üstüne koysaydım akvaryum benim de tercihim olurdu ama çok gerekli değil gibi. tercihimi phanteks ten yana kullanacağım

bu arada hangi modeli var sizde memnun musunuz
hocam imzamda yazıyor modeli ama eski bir model bir de ben temperli cam kırılır diye akrilik cam almıştım plasik yani o da çok çizildi açıkcası çok önermem akrilik cam kasa değişme planım var zaten para buldurursam bir ara kasa arayışına giricem

yaklaşık 8 senedir aynı kasayı kullanıyorum bu arada

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,512
İsim
Baran Kut
Phanteks.

Aykut D.

80+ Gold
rampage phanteks evet iyi marka ama rampage kasanın yanında tam 7 adet 120 lik fan ile geliyor fan başı 250 tl den hesap yapın
7 tane kalitesi leş sleve bearing fandir o. 250tl den daha aşağıya maal ediliyor o .

Top Bottom