E-S Yiğit
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Önce aşağıyı okursanız sevinirim. Aşağıda yazdığım olmazsa iki kasa beğendim bunlardan hangisi nasıldır güç kaynağı vs. Şimdiden iyi forumlar.
www.incehesap.com
www.vatanbilgisayar.com
Arkadaşlar mediamarkttan sistem topladım haziranda Rampage hero 650w 80+ bronze kasa verdiler kasasın rgb değiştirme tuşunun kablosu koptu bi yerde yaptırılabilirmi ? (Bu ek soru )
GamePower Horizon Gaming MESH Panel 550W 80+ Bronze Dahili PSU 4*120mm RGB Fan RGB Kontrolcü ve Uzaktan Kumanda - incehesap.com
GamePower Horizon Gaming MESH Panel 550W 80+ Bronze Dahili PSU 4*120mm RGB Fan RGB Kontrolcü ve Uzaktan Kumanda fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
ASTRO 650W 80PLUS POWER 4x120mm RGB FANLI USB3.1 KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASTRO 650W 80PLUS POWER 4x120mm RGB FANLI USB3.1 KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Arkadaşlar mediamarkttan sistem topladım haziranda Rampage hero 650w 80+ bronze kasa verdiler kasasın rgb değiştirme tuşunun kablosu koptu bi yerde yaptırılabilirmi ? (Bu ek soru )