Hangi kasa psu alınır?

Hocam bu PSU iş görür mü? Ben de PSU bakıyorum. Bronz sertifikası yok ama kaliteli diye duymuştum. Kutulu olanı da 1669'du sanırım.
Ortalama bir psu dan beklenebilecek her şeyi karşılıyorlar açıkçası , verimliliği iyi +12w rayında 30w kayıp falan vardı sanırım , 105 derece Japon kapasitör barındırıyor , ben bronzum diyen bazı daha pahalı modellerde bile 105 derece kapasitör olmadığı oluyor, en önemlisi 6 adet koruma barındırıyor içerisinde (bundan yüksek fiyatta piyasada ki çoğu modelde 4 , max 5 oluyor). Fiyatına oranla verdiklerine bakınca düz 80+ olsa ne olur bronze olsa ne olur diyor insan. Çokta önemli değil bence , içerik fiyatına göre iyi en nihayetinde. 1600 e varsa daha iyisini verebilen model çıkarayım şapkamı :D Kampanyayla falan daha da düşüyor hatta.

----
-----
----
----
---

sizde önerebilirsiniz
c750 veya msi bak derim veya max psu için bütçeni söylersen yardimci olabilirim

O gigabyte saatli bomba ondan uzak dur. Lafın gelişi değil gerçekten patlıyor

Ortalama bir psu dan beklenebilecek her şeyi karşılıyorlar açıkçası , verimliliği iyi +12w rayında 30w kayıp falan vardı sanırım , 105 derece Japon kapasitör barındırıyor , ben bronzum diyen bazı daha pahalı modellerde bile 105 derece kapasitör olmadığı oluyor, en önemlisi 6 adet koruma barındırıyor içerisinde (bundan yüksek fiyatta piyasada ki çoğu modelde 4 , max 5 oluyor). Fiyatına oranla verdiklerine bakınca düz 80+ olsa ne olur bronze olsa ne olur diyor insan. Çokta önemli değil bence , içerik fiyatına göre iyi en nihayetinde. 1600 e varsa daha iyisini verebilen model çıkarayım şapkamı :D Kampanyayla falan daha da düşüyor hatta.
Çok detaylı açıklamışsınız ikna oldum :D Eski model bir kasam var 2007 cm690 atx onun içine dizmek için malzeme topluyordum. Belki bu psu'nun olduğu kasayı satın alabilirim. Teşekkür ederim.

Bütçe 4 bin TL'e çıkarsa FSP 750W kasa PCKolik mağazaya özel indirimde:
Gaming.gen’deki kampanyayı kullanmayı düşünüyordum aslında. Ama inceleyeceğim teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gaming.gen’deki kampanyayı kullanmayı düşünüyordum aslında. Ama inceleyeceğim teşekkürler.
Eski kasayı toparlamak etmek daha cazip geliyor bir yandan da. Bakalım.

----
-----
----
----
---

sizde önerebilirsiniz

Sana hem kasa hemde gold bir 750w verelim.

Sana hem kasa hemde gold bir 750w verelim.
o kadar para malesef yok

Eski kasayı toparlamak etmek daha cazip geliyor bir yandan da. Bakalım.
hocam neden s70f önerdiniz farkı nedir diğer enermax kasalara göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,429
Üyeler
173,979
Son üye
bmgaydınlatma
Geri