Hangi kasa ve PSU daha iyi

Bitfinix kasalı bir hazır sistem alıp bir süre sonra PSU'sunu değiştirmeyi düşünüyorum iyi olur mu tek tek toplayınca daha pahalı oluyor
Dostum bu fikri zaten ben ortaya attım böyle yap diye. Kötü olsa önerir miyim.

En F/P bu şekilde yaparsın. Tek tekte toplayabilirsin neredeyse aynıya gelir PSU değiştirme masrafıyla. Sana kalmış. İki türlü de güzel bir fiyata alıyorsun sistemi.

Hocam ben bitfinix kasalı bir hazır sistem alıp bir süre sonra PSU'sunu değiştirmeyi düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternette PSU bakarken bunu gördüm bu niye bu kadar uygun
Bitcoin Psu su o , kripto madenciliği için. Günlük kullanıma uygun değil , kaliteli de değil zaten.

Bitcoin Psu su o , kripto madenciliği için. Günlük kullanıma uygun değil , kaliteli de değil zaten.
Herkes farklı bir cevap veriyor ne yapmalıyım

Attığım kasalardan hangisi seçilmeli

Ekler

• Screenshot_20250612-115516083.webp
    Screenshot_20250612-115516083.webp
    56 KB · Hit: 12
knka tek tek aldiginda biraz indirim kovala hem cok daha uyguna gelir hem parcalari sen secmis olursun
Çok beklemek istemiyorum çünkü ilk bilgisayarım olacak ve bayadır almaya çalışıyorum cuma günü indirim gelirse direkt almayı düşünüyorum

Çok beklemek istemiyorum çünkü ilk bilgisayarım olacak ve bayadır almaya çalışıyorum cuma günü indirim gelirse direkt almayı düşünüyorum
knka baska hazir sistem bak. bak samimi soyluyom sonra uzulursun, sabir pc alirken cok onemli. sen alirsin bu sistemi yarin obur gun donanim arsivi ya da pc hocasi guzel bir pc yapar ddr5 koyar 10k indirim cok uzulursun. yaz geldi ztn karneydi suydu buydu duzgun hazir sistemler baslar

knka baska hazir sistem bak. bak samimi soyluyom sonra uzulursun, sabir pc alirken cok onemli. sen alirsin bu sistemi yarin obur gun donanim arsivi ya da pc hocasi guzel bir pc yapar ddr5 koyar 10k indirim cok uzulursun. yaz geldi ztn karneydi suydu buydu duzgun hazir sistemler baslar
Karne indirimleri takip edeceğim nzxt h 5 flow benim işimi görür mü

Karne indirimleri takip edeceğim nzxt h 5 flow benim işimi görür mü
gormesine gorur aradaki 3k farka deger degmez tartismasina girmiyorum vermek zorundasin bitfenix James Donkey cart curt bi elektrik kesintisine bakar sistemin kanki. illa alcaksan %100 vermen lazim o farki. ha belki sen sistemi alir direkt o psuyu satar yerine yeni psu alirsin o belki daha karli olabilir ama satabilir misin o problrm

gormesine gorur aradaki 3k farka deger degmez tartismasina girmiyorum vermek zorundasin bitfenix James Donkey cart curt bi elektrik kesintisine bakar sistemin kanki. illa alcaksan %100 vermen lazim o farki. ha belki sen sistemi alir direkt o psuyu satar yerine yeni psu alirsin o belki daha karli olabilir ama satabilir misin o problrm
İşte bende onu mantıklı düşünüyorum ama satma işi biraz sıkıntı gibi

İşte bende onu mantıklı düşünüyorum ama satma işi biraz sıkıntı gibi
Karne indiriminde fiyat düştüğunde nzxtli kasayı alırım yada yeni sistemler gelirse onlara bakarım

Herkes farklı bir cevap veriyor ne yapmalıyım

Attığım kasalardan hangisi seçilmeli
Sana alternatif sistem topladım zaten incelemedin mi ? Bütçende bulabileceğin en iyi psu dahil kasaları da ekledim.

Geri