MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,250
bir kaç fotoğraf atma şansın var mı?
Post automatically merged:
bir kaç fotoğraf atma şansın var mı?
blue mu daha iyi red mi o klavye için nasıl memnun kaldın mıAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Red daha iyi ben mecbur blue var diye blue alıp rede çevirdim memnunum bayablue mu daha iyi red mi o klavye için nasıl memnun kaldın mı
Benimki gelmedi yarın gelecek sanırsamBenimki geldi yakın diye klavye çok iyi la. Firmware istiyor başta no diyip rgbleri falan gömüyorum makro falanda oluyor. Ben red switch swapladım
Ben brickli gamakay alıp ondan geçirdim switchleri. Aliexpressten falan almaya kalkarsna 30 40 tanesi 200 250 TL'ye gelir.Benimki gelmedi yarın gelecek sanırsam
red switch i ne kadara alabilirim? blue çok ses çıkarır
uygunmuş aslında, gatheron değil mi? Link atabilir misin?Ben brickli gamakay alıp ondan geçirdim switchleri. Aliexpressten falan almaya kalkarsna 30 40 tanesi 200 250 TL'ye gelir.
Aliexpressin miuygunmuş aslında, gatheron değil mi? Link atabilir misin?
yepAliexpressin mi
Evde bakayıl bulamadım. Muadil olarak bunlara bakabilirsin.
62gr 67gr falan var hangisi alınmalı? bir de 40pcs 40 parça mı demek oluyor?Evde bakayıl bulamadım. Muadil olarak bunlara bakabilirsin.
![]()
Kutsal Panda Dokunsal Klavye Anahtarı 3 Pin 55g 62g 67g POM Ekseni Mekanik Klavye Özel Anahtarlar Çalışırken Takılabilir DIY GK61 TM680 Anne 2 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Aynen öyle. Sadece harfleri değiştirsen de yetecektir. onlar tuşa basma ağırlığı. Atıyorum sen 55gr switche 55 gr uygularsan o tuşa basmış sayar fakat 67 gram switche 55 gr uygularsan basmaz. basış sertliği gibi düşün. Hızlı yazarken elin sağa sola çarpınca switchlerinin gram ı hafif ise elinin çarptığı tuşlarda yazılıyor. Normalde newton bazında ama switch şeklinde satarlarken böyle yapıyorlar.62gr 67gr falan var hangisi alınmalı? bir de 40pcs 40 parça mı demek oluyor?
hangisini önerirsin?Aynen öyle. Sadece harfleri değiştirsen de yetecektir. onlar tuşa basma ağırlığı. Atıyorum sen 55gr switche 55 gr uygularsan o tuşa basmış sayar fakat 67 gram switche 55 gr uygularsan basmaz. basış sertliği gibi düşün. Hızlı yazarken elin sağa sola çarpınca switchlerinin gram ı hafif ise elinin çarptığı tuşlarda yazılıyor. Normalde newton bazında ama switch şeklinde satarlarken böyle yapıyorlar.