TyraelKing
80+
OGRE daha mantıklı gibi geliyor.
Bilek desteği ileride soyulabilir aklında bulunsunmıknatıslı olmaması benım ıcın sıkıntı olmaz
bende biraz tedırgın ım ama bılmıyorum baska klavye onerır mısın hydra dısındaBilek desteği ileride soyulabilir aklında bulunsun
Gamepower katanaya bakabilirsin. Tasarımsal olarak biraz farklıdır ama güzeldir.bende biraz tedırgın ım ama bılmıyorum baska klavye onerır mısın hydra dısında
Donanım arşivinin uzun kullanım videosunu izle. Birkaç ay kullandığı 700 TL lik msi klavyesinin bilek desteği soyuluyor. Bu kadar ucuz bir klavyede deri bilek desteği olması insanları şaşırtıyor. Soyulma olması gayet olası bir durum. Bilgin olmadan insanları yargılama lütfen.Ya şaka mısınız aga yorumum olsun diye yorum yapıyorsunuz resmen. Klavye derisi soyulur falan filan bro 4-5 sene sonra ıslak elle oynarsan evet soyulur
Kullandıkça soyulmayan deri mi olur? Soyulacak tabiiki de ama bir ayda değil yasoyulmaz dersen alıcam
Yukarıda açıklama yaptım. Ayrıca soyulmayan deri olur. Yapan firma altını bir güzel yapıştırırsa veya kenetlerse soyulmaz o deri ordan.Kullandıkça soyulmayan deri mi olur? Soyulacak tabiiki de ama bir ayda değil ya
250TL civarı deri destekli buluyorsun şikayetçi oluyosun hiç mantıklı değilYukarıda açıklama yaptım. Ayrıca soyulmayan deri olur. Yapan firma altını bir güzel yapıştırırsa veya kenetlerse soyulmaz o deri ordan.
Ogre hem f/p hemde o deri bilek desteği çok iyi hocam ama terleyince elim kayabilirKlavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.comFps oyuncusuyumGamepower Ogre RGB Kırmızı Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Gamepower Ogre RGB Kırmızı Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Olurum tabi ki. Neden olmayayım? Birkaç ay sonra o derinin kenarları kalkıcak iğrenç bişi olucak. Neden ben o klavyeye o kadar para vereyim?250TL civarı deri destekli buluyorsun şikayetçi oluyosun hiç mantıklı değil