Neler Yeni

Yardım Hangi klavyeyi alayım?

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
3 klavye arasında kaldım sizce hangisini alayım
1-redragon kumara
2-gamepower ogre
3-gamebooster fire storm
Sizce hangisini alayım ya da önerdiğiniz başka Red switch klavye varmı bütçem maks 450

Keptın

80+ Silver
Kumara alma, tr için fiyat pahalı (amazon us'ta 270 tl). Fire storm ile saber aynı zannımca. Saber daha ucuz 330 lira falan oluyor alınabilir. Bilek desteği lazım diyorsan ogre

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kumara alma, tr için fiyat pahalı (amazon us'ta 270 TL). Fire storm ile saber aynı zannımca. Saber daha ucuz 330 lira falan oluyor alınabilir. Bilek desteği lazım diyorsan ogre
Ogre iyi midir?

Keptın

80+ Silver
Hepsi çin menşei zaten, ucuz olan hangisi ise onu al.

VDGood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Black Mamba
3 klavye arasında kaldım sizce hangisini alayım
1-redragon kumara
2-gamepower ogre
3-gamebooster fire storm
Sizce hangisini alayım ya da önerdiğiniz başka Red switch klavye varmı bütçem maks 450
Redragon iyi diye dumuştum w a s d tulşları tutukluk yapmıyor

Keptın

80+ Silver
Knk kronik sıkıntısı var diyenler var o düşündürüyor
Seçenek sunduğun bütün klavyeler o kategoride. Redragon yurtdışında satılıyor diye kaliteli zannediliyor amazon.com'daki yorumları oku o dediğin kronik sorunlar onda da var. Listendekilerin hepsi aynı kalitede bana göre. Yorumlarıda çoğunlukla olumlu. Bu sebeple beğendiğin ve ihtiyacın olan hangisi ise onu al. Yerinde olsam Gamepower Saber red switch alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Redragon iyi diye dumuştum w a s d tulşları tutukluk yapmıyor
Aynı sorun onda da var. Yorumları oku. https://www.amazon.com/Redragon-K552-Mechanical-Keyboard-Equivalent/dp/B016MAK38U/
Translate olmuş halinin görseli
redragon.png

VDGood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Black Mamba
Seçenek sunduğun bütün klavyeler o kategoride. Redragon yurtdışında satılıyor diye kaliteli zannediliyor amazon.com'daki yorumları oku o dediğin kronik sorunlar onda da var. Listendekilerin hepsi aynı kalitede bana göre. Yorumlarıda çoğunlukla olumlu. Bu sebeple beğendiğin ve ihtiyacın olan hangisi ise onu al. Yerinde olsam Gamepower Saber red switch alırdım

Aynı sorun onda da var. Yorumları oku. https://www.amazon.com/Redragon-K552-Mechanical-Keyboard-Equivalent/dp/B016MAK38U/
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşım almıştı o söyledi ondan söyledim bende gamepower warlock aldım 1 ay sonra wasd tuşları bozuldu o sırada bu modeli söylemişti kullanmadım ama youtube testlerine bakabilirsiniz

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alıntıyı görüntüle
Gamepower saber Red switch 650 tl knk

YiğitAysul

80+ Silver
Ogre alma kesinlikle kumara olabilir
Ama gamebooster da seni üzmez

Hepsi çin menşei zaten, ucuz olan hangisi ise onu al.
Ne alakası var hepsi çin menşei ama kalite farkı var

Keptın

80+ Silver
Ogre alma kesinlikle kumara olabilir
Ama gamebooster da seni üzmez

Ne alakası var hepsi çin menşei ama kalite farkı var
O, 3 klavye arasındaki farkı söyler misin? Ucuz mekanik klavye bunlar, üç aşağı beş yukarı aynılar.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
O, 3 klavye arasındaki farkı söyler misin? Ucuz mekanik klavye bunlar, üç aşağı beş yukarı aynılar.
Knk gitti gidiyor da Red switch 419 tl gösteriyordu ama gitti gidiyora gidip saber rgb yazınca sadece blue switch hali cıkıyor neyse yapcak bir şey yok o zaman o 3 klavyeden birini alıcam

Top Bottom