efeklnc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 178
- Bütçe
- 6000
Arkadaşlar beni 2 3 yıl götürecek kablosuz bir klavyeye ihtiyacım var. %75 olması önemli f tuşlarına ihtiyacım var. Şuan 3 Klavye arasında kaldım
Yunzii AL80 Manyetik switch
wraithesports.com
Akko monsgeek M1 V5-sp Via Mekanik Switch
www.gaming.gen.tr
Rekabetçi oyunlar oynuyorum ama öyle hardcore takılmıyorum eğlenmek için giriyorum daha fazla ve farklı tür oyunlar da oynuyorum.
Bana sesi tok kasası ve switchleri kaliteli max 6k bütçe ile bir klavye lazım. Önerilerinizi bekliyorum (Manyetik olursa daha iyi olur)
Yunzii AL80 Manyetik switch
YUNZII AL80 QMK/VIA Alüminyum LCD Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Akko monsgeek M1 V5-sp Via Mekanik Switch
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.
https://www.hepsiburada.com/dareu-ek75-rt-magnetic-switch-mechanical-keyboard-siyah-pm-HBC00006KH6NW
Rekabetçi oyunlar oynuyorum ama öyle hardcore takılmıyorum eğlenmek için giriyorum daha fazla ve farklı tür oyunlar da oynuyorum.
Bana sesi tok kasası ve switchleri kaliteli max 6k bütçe ile bir klavye lazım. Önerilerinizi bekliyorum (Manyetik olursa daha iyi olur)
Son düzenleme: