Yardım Hangi Klavyeyi Almalıyım?

efeklnc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
178
Bütçe
6000
Arkadaşlar beni 2 3 yıl götürecek kablosuz bir klavyeye ihtiyacım var. %75 olması önemli f tuşlarına ihtiyacım var. Şuan 3 Klavye arasında kaldım

Yunzii AL80 Manyetik switch

Akko monsgeek M1 V5-sp Via Mekanik Switch

Rekabetçi oyunlar oynuyorum ama öyle hardcore takılmıyorum eğlenmek için giriyorum daha fazla ve farklı tür oyunlar da oynuyorum.
Bana sesi tok kasası ve switchleri kaliteli max 6k bütçe ile bir klavye lazım. Önerilerinizi bekliyorum (Manyetik olursa daha iyi olur)

Son düzenleme:
Arkadaşlar beni 2 3 yıl götürecek kablosuz bir klavyeye ihtiyacım var. %75 olması önemli f tuşlarına ihtiyacım var. Şuan 2 Klavye arasında kaldım

Yunzii AL80 Manyetik switch

Ve

Akko monsgeek M1 V5-sp Via Mekanik Switch

Rekabetçi oyunlar oynuyorum ama öyle hardcore takılmıyorum eğlenmek için giriyorum daha fazla ve farklı tür oyunlar da oynuyorum.
Bana sesi tok kasası ve switchleri kaliteli max 6k bütçe ile bir klavye lazım. Önerilerinizi bekliyorum

up
hocam wraith almamamı söylüyordu bazı kişiler zaten attıklarımı onlar önermişti. Daha mı iyi wraith

up

hocam wraith almamamı söylüyordu bazı kişiler zaten attıklarımı onlar önermişti. Daha mı iyi wraith
valla ben kullanıyorum çok da memnunum. hiçbir sorunu yok.tipi güzel, 8k hz, manyetik switch

sesi nasıl hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde kasasıyla ilgili çok eleştiri görmüştüm bükülme vs yaşayan olmuş
sesi hafif yok çyle daktilo gibi değil güzel. kasada da hiç sorun yaşamadım. belki ilk seride yaşanmışlardır v2 si çıktı ve çok güzsel ben çok memnunum. klavyelerde asıl yaşadığım sorun yükseltme ayağının kırılmasıdır ve çok sağlam klavye ben çok memnunum

sesi hafif yok çyle daktilo gibi değil güzel. kasada da hiç sorun yaşamadım. belki ilk seride yaşanmışlardır v2 si çıktı ve çok güzsel ben çok memnunum. klavyelerde asıl yaşadığım sorun yükseltme ayağının kırılmasıdır ve çok sağlam klavye ben çok memnunum
tamam hocam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,997
Üyeler
187,912
Son üye
Saver
Geri