HemşireAkali
80+
- Reaksiyon skoru
- 100
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam güzelmiş ama tam 800tl bütçem var. o zaman ilk önerdiğinizi alayım en iyisi.
Hocam güzelmiş ama tam 800tl bütçem var. o zaman ilk önerdiğinizi alayım en iyisi.
En mantıklısı o evetHocam güzelmiş ama tam 800tl bütçem var. o zaman ilk önerdiğinizi alayım en iyisi.
Sert basış seviyorsan yüksek gr dokunduğun gibi bassın diyorsan düşük gr@MuratTheFounderOfGariban Hocam Tekrardan rahatsız ediyorum, Bu holy panda switchler Blue switch gibi mi yoksa Brown switch gibi mi?
Tuşa basınca o geribildirim oluyor mu?
Post automatically merged:
Birde kaç gr seçmem daha iyi olur
Hocam selamlar magic refiner mı arkadaşın attığı dierya dk61 se mi yoksa bu mu 3'ü arasında kaldım açıkcası destek olabilirseniz memnun olurumDiğer forumdaki gibi değil burada linkler böyle çıkıyorayrıca saçma klavyeler yerine dierya atmanı da taktir ettim fakat bu fiyat bantlarına güzel bir dierya almak zor. Bu fiyata alabileceğin açık ara en iyi klavye Magic Refiner RK68'dir.
650 TL'ye denk geliyor. Kalan paranın üstüne 30 TL koyup 30 Adet Holy panda switch alıp aşırı güzel bir şekilde customlayabilirsin.
Yeni üye indirimi ile 80 TL'ye geliyor 30 Tanesi.
Bununla Magic refiner aynı muhtemelen, Yindao da Magic Refiner gibi ZiyouLang'ın markası olması lazım. @MuratTheFounderOfGaribanHocam selamlar magic refiner mı arkadaşın attığı dierya dk61 se mi yoksa bu mu 3'ü arasında kaldım açıkcası destek olabilirseniz memnun olurum
Normalde oturması gerek. Özelden bana ulaşır mısınız?Hocam Swichleri sokerek kontrol ettim niye oturmuyor diye, Holy panda switchleri Alt kisimda bulunan pin'i daha kalin oldugu icin klavyeye malesef uymuyor. bu switch kaynakli bir kusur mudur yoksa klavye kaynakli mi? farkli bir switch alsam uyum saglar mi bilginiz var mi?