Neler Yeni

Yardım Hangi Klavyeyi almalıyım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ömer
@MuratTheFounderOfGariban Hocam Tekrardan rahatsız ediyorum, Bu holy panda switchler Blue switch gibi mi yoksa Brown switch gibi mi?
Tuşa basınca o geribildirim oluyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde kaç gr seçmem daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
@MuratTheFounderOfGariban Hocam Tekrardan rahatsız ediyorum, Bu holy panda switchler Blue switch gibi mi yoksa Brown switch gibi mi?
Tuşa basınca o geribildirim oluyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde kaç gr seçmem daha iyi olur
Sert basış seviyorsan yüksek gr dokunduğun gibi bassın diyorsan düşük gr

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
tam aynı konuyu bende açacaktım :D
%60 yerine tam boy öneri varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berk Yekedüz
Diğer forumdaki gibi değil burada linkler böyle çıkıyor :D ayrıca saçma klavyeler yerine dierya atmanı da taktir ettim fakat bu fiyat bantlarına güzel bir dierya almak zor. Bu fiyata alabileceğin açık ara en iyi klavye Magic Refiner RK68'dir.

650 TL'ye denk geliyor. Kalan paranın üstüne 30 TL koyup 30 Adet Holy panda switch alıp aşırı güzel bir şekilde customlayabilirsin.

Yeni üye indirimi ile 80 TL'ye geliyor 30 Tanesi.
Hocam selamlar magic refiner mı arkadaşın attığı dierya dk61 se mi yoksa bu mu 3'ü arasında kaldım açıkcası destek olabilirseniz memnun olurum

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ömer
Hocam selamlar magic refiner mı arkadaşın attığı dierya dk61 se mi yoksa bu mu 3'ü arasında kaldım açıkcası destek olabilirseniz memnun olurum
Bununla Magic refiner aynı muhtemelen, Yindao da Magic Refiner gibi ZiyouLang'ın markası olması lazım. @MuratTheFounderOfGariban
Benim Henüz Klavye gelmedi ancak dendiği gibi düşük gecikme süresine sahipse kablosuz benim için çok büyük avantaj, inanılmaz bir kablo karmaşası var masamda.
Mouse'u da Razer Hyperspeed vs alırsam full kablosuz setup mis gibi olur.
bu tür konularda biraz yeniyim o yüzden murat hocama sorsanız daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ömer
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ömer
Holy panda switchlerden aldım takacağım, yani switchlerinin kalitesi çok önemli değil benim açımdan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ömer
@MuratTheFounderOfGariban hocam merhaba klavye geldi su anda klavyeden yaziyorum alismam epey bir zaman alacak gibi duruyor ama memnumum.
Ayrica hocam su holy panda switchleri takamadim bir turlu, paket elime ulastiginda 5 tanesi bacaklari duz olmasina ragmen multimetre ile olctugumde hic calismiyor 4 tanesinin de bacaklari ezikti. takarken tamamen duz olduguna emin oluyorum yavas yavas bastiriyorum takiliyor ancak calismiyor cikarttigimda ya pinleri icine girmis yada duz olmasina ragmen ici bozulmus oluyor; elimde 12 tane switch kaldi takmaya korkuyorum XD. discorddan vs yardimci olmaniz mumkun mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ömer
Hocam Swichleri sokerek kontrol ettim niye oturmuyor diye, Holy panda switchleri Alt kisimda bulunan pin'i daha kalin oldugu icin klavyeye malesef uymuyor. bu switch kaynakli bir kusur mudur yoksa klavye kaynakli mi? farkli bir switch alsam uyum saglar mi bilginiz var mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Hocam Swichleri sokerek kontrol ettim niye oturmuyor diye, Holy panda switchleri Alt kisimda bulunan pin'i daha kalin oldugu icin klavyeye malesef uymuyor. bu switch kaynakli bir kusur mudur yoksa klavye kaynakli mi? farkli bir switch alsam uyum saglar mi bilginiz var mi?
Normalde oturması gerek. Özelden bana ulaşır mısınız?

Top Bottom