Yardım Hangi klavyeyi kullanmalıyım

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,203
Elimde xpg summoner red
Ajazz ak980 pro
Havit gamenode kb904l
Var ama hangisini satayım.hangisini kullanayım cidden bilmiyorum karar veremiyorum genelde rekabetçi oynarım xpg biraz daha güvenilirlik ve sağlamlık olarak beni çekiyorken havit hızı ve yeniliği ile çekiyor ajazz ise estetiği custom olarak istediğim gibi ayarlayabilmesiyke hissiyatıyla beni cekiyor

Elimde xpg summoner red
Ajazz ak980 pro
Havit gamenode kb904l
Var ama hangisini satayım.hangisini kullanayım cidden bilmiyorum karar veremiyorum genelde rekabetçi oynarım xpg biraz daha güvenilirlik ve sağlamlık olarak beni çekiyorken havit hızı ve yeniliği ile çekiyor ajazz ise estetiği custom olarak istediğim gibi ayarlayabilmesiyke hissiyatıyla beni cekiyor
Summoner satıp elde varsa KB904L ve Ajazz Ak980 Pro kullan tek kullancam diyorsan Ajazz kalsın

Summoner satıp elde varsa KB904L ve Ajazz Ak980 Pro kullan tek kullancam diyorsan Ajazz kalsın
Ajazz yeterli hız sunabilicekmiki chery mx swichler daha uzun ömürlü olmaz mı ve daha hızlı sonuçta kanıtlanmış bir performans sunuyor

Ajazz yeterli hız sunabilicekmiki chery mx swichler daha uzun ömürlü olmaz mı ve daha hızlı sonuçta kanıtlanmış bir performans sunuyor
Orada kesinlikle haklısın hız lazımsa summoner cherry diye biliyorum sendeki değil mi?

Orada kesinlikle haklısın hız lazımsa summoner cherry diye biliyorum sendeki değil mi?
Evet chery mx swich var ha yine cheryx swich alır ak980 pro'yada takabilirimde xpg hem alüminyum gövde vs pek bilemiyorum

Hocam benim icin performans kalite önemli hsviti yeni aldım zaten manyetik diye ha xpg ile arada pek bi fark görmedim ama 1800tl'ye manyetik klavye ve hissiyatı kalitesi vs de tuslarda iyi ajazz ı yd den aldım 1000tl'ye geldi bana ajazz biraz daha hissiyat vs odaklı oldugundan onu satabilirim belki xpg güvenilir ve senelerimin klavyesi kaliteli havit ise hızlı ve fiyatına göre manyetik klavye iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,056
Üyeler
183,052
Son üye
özlem karakaya
Geri