Hangi klavyeyi önerirsiniz

KadleX

80+
Reaksiyon skoru
0
Yeni klavye alacağım. İlk önceliğim wraith marka olması. Sonrasında %100 olmasını ve manyetik klavye olmasını tercih ederim. Ancak wraith klavyelerin %100 olanlarında manyetik klavye yok. Bu yüzden bir isteğimden feragat edip ya %75 manyetik klavye ya da %100 mekanik klavye alacağım.

Günün sonunda bu iki klavye arasında kaldım. Siz ne dersiniz.

neden wrait hocam daha ucuza aynı kalitede klavyeler var w75 w60 ile aynı sadece yazılımını değiştirmişler mchose jet75 araştırmanı tavsiye ederim

Yeni klavye alacağım. İlk önceliğim wraith marka olması. Sonrasında %100 olmasını ve manyetik klavye olmasını tercih ederim. Ancak wraith klavyelerin %100 olanlarında manyetik klavye yok. Bu yüzden bir isteğimden feragat edip ya %75 manyetik klavye ya da %100 mekanik klavye alacağım.

Full klavye olarak bunu öneririm

Bu ikisi ise sadece w75 öneririm manyetik manyak bişey.

neden wrait hocam daha ucuza aynı kalitede klavyeler var w75 w60 ile aynı sadece yazılımını değiştirmişler mchose jet75 araştırmanı tavsiye ederim
stoğunu bulamadım ama 4k fiyatı var w75 ten fiyat anlamında farkı yok başka bi artısı var mıdır hocam ben bi fark göremedim. Forumlarda vesairede ucuz markaların kalite anlamında wraithten kötü olduklarıyla alakalı yorumlar gördüm o yüzden wraith tercih etmek istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Full klavye olarak bunu öneririm
full klavye olarak önerdiğinizle farkı nedir hocam eğer önerdiğiniz kadar iyiyse aulayı da tercih edebilirim

Wraith W75 alın. Mekanik ve sıkışık full klavyeler konforlu değil. Aula F99 falan daha iyi Wraith.
Ayrıca Wraith kendi switchlerinin yedeğini satıyor, manyetik switchler düz mekaniğe göre daha uzun ömürlü oluyor.
İstediğiniz gibi tuş basım ayarı yapabildiğinizden hem oyun hem yazımda rahatlık sağlıyor.

stoğunu bulamadım ama 4k fiyatı var w75 ten fiyat anlamında farkı yok başka bi artısı var mıdır hocam ben bi fark göremedim. Forumlarda vesairede ucuz markaların kalite anlamında wraithten kötü olduklarıyla alakalı yorumlar gördüm o yüzden wraith tercih etmek istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

full klavye olarak önerdiğinizle farkı nedir hocam eğer önerdiğiniz kadar iyiyse aulayı da tercih edebilirim
hocam jet 75 fiyat bandı 3500 arası şimdi stoğu kalmamış ama w75 de bahsettiğim üzere aynı w60 gibi gerek olduğunu sanmıyorum ama karar da size ait elbette
acele karar vermeyin derinlemesine araştırın derim

%100 istemişsin, manyetik demişsin ama Yunzi de mekanik. Aula F99 u Amazon dan 3 ay önce 2600 e almıştım.
Yazım hissi çok iyi. 8000 mah bataryası var. Rgb açıkken bile en az 1 hafta gidiyor şarjı.
3 modlu kullanabiliyorsun. Ben 2.4 ghz da kullanıyorum.
türkçe keycapsler var.
Kötü yanı, keycapsler şeffaf değil, rgb açıkken bile gece harfler okunmuyor.Bu şekilde kullandım ama Temu dan Pudding keycaps aldım, daha güzel oldu
Genel olarak yazarken çok keyif aldığım bir klavye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,179,777
Üyeler
187,239
Son üye
mustafaisonline
Geri