Wraith Phantom White klavyeye keycaps önerisi

kendi keycapsi iyi bence bendede Türkçe versiyonu var
evet evet güzel, daha adam akıllı kullanmadım parmak izi falan oluyo mu bir de beyaz kiri gösteriyor da çok problemi var mı
Not: evet biliyorum beyaz bir şey kullanmak zor ama çok şık duruyor masamda :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkçe klavyesi ne ara bitmiş alacaktım tüh
Sevgililer gününe özel stok yenilemişler ama türkçe klavyenin stoğu yoktu sanırım

evet evet güzel, daha adam akıllı kullanmadım parmak izi falan oluyo mu bir de beyaz kiri gösteriyor da çok problemi var mı
Not: evet biliyorum beyaz bir şey kullanmak zor ama çok şık duruyor masamda :D

Sevgililer gününe özel stok yenilemişler ama türkçe klavyenin stoğu yoktu sanırım
aynen türkçe stokta yok kirleniyor beyaz olduğu için ama bu serinin en dikkat çeken rengi diyebilirim arkasındaki horizon tasarımı vs şahane

ben aldığımda tüm renklerin iki dil seçeneğide vardı Türkçe varken ing bozar bizi keycaps alacaksan pudding Türkçe Keycaps al masanda disko topu gibi yanar

aynen türkçe stokta yok kirleniyor beyaz olduğu için ama bu serinin en dikkat çeken rengi diyebilirim arkasındaki horizon tasarımı vs şahane

ben aldığımda tüm renklerin iki dil seçeneğide vardı Türkçe varken ing bozar bizi keycaps alacaksan pudding Türkçe Keycaps al masanda disko topu gibi yanar
her keycaps oluyo mu şimdi bizim bu klavyeler yüzde 75 ya onun için farklı mı aratmam lazım

Bende almayı planlıyorum beyaz klavyede çok daha şık durur ve rgb'yi apayrı birşeye çeviriyor şeffaf olanlar.

1770831272789.webp

Bende almayı planlıyorum beyaz klavyede çok daha şık durur ve rgb'yi apayrı birşeye çeviriyor şeffaf olanlar.

Alıntıyı görüntüle
öneri için teşekkür ederim bir kaç yerde bende gördüm gerçekten şeffaf olanlar baya iyi farklı renk seçenekleri olsa görüntü açısından daha da iyi olabilirmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,533
Üyeler
188,772
Son üye
Mustafa..58
Geri