Neler Yeni

Yardım Hangi klavyeyi seçmeliyim(ANKET)

Hangi KLAVYE?

• Logitech G513 (Blue)

• Asus Rog Strix Scope (Optik)

• Asus TUF K7 (Optik)

• Corsair K68(Red)

• CoolerMaster CK 550 V2 (RED)

• XPG Summoner

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Bütçe
800
Arkadaşlar klavye konusunda aşşırı kararsızım. Yazdığım klavyelerin çoğunu inceledim ve aklımda kalan soruları ve gözüme çarpanları her klavye için yazacağım yardımcı olursanız sevinirim.
G513= Klavye çok sesli gibi duruyor. Ayrıca switchlerin kilidi yok bir süre sonra çıkma sıkıntıları yaşayacağımı düşünüyorum.
Rog Strix Scope RX= Optik klavyeler hakkında pek fikrim yok deneyimim de yok bir de bilek desteği yok ama olmasa da olur gibi küçük enteri beni üzüyor biraz.
TUF K7= Rog strix varken k7 bana alt segment gibi geldiği için onu alasım pek yok bu yüzden rog scope > k7 diye düşünüyorum
K68= Aslında en çok istediğim klavye k70 ama k68 hakkında biraz bilgisizim G513 veya Rog Strix'den daha mı iyi bilmiyorum red olması güzel.
CK 550 V2 = Bu klavyeler varken cooler master alınır mı bir fikrim yok ama kaliteli ve red güzel duruyor.

Son düzenleme:

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar klavye konusunda aşşırı kararsızım. Yazdığım klavyelerin çoğunu inceledim ve aklımda kalan soruları ve gözüme çarpanları her klavye için yazacağım yardımcı olursanız sevinirim.
G513= Klavye çok sesli gibi duruyor. Ayrıca switchlerin kilidi yok bir süre sonra çıkma sıkıntıları yaşayacağımı düşünüyorum.
Rog Strix Scope= Optik klavyeler hakkında pek fikrim yok deneyimim de yok bir de bilek desteği yok ama olmasa da olur gibi
TUF K7= Rog strix varken k7 bana alt segment gibi geldiği için onu alasım pek yok bu yüzden rog scope > k7 diye düşünüyorum
K68= Aslında en çok istediğim klavye k70 ama k68 hakkında biraz bilgisizim G513 veya Rog Strix'den daha mı iyi bilmiyorum red olması güzel.
CK 550 V2 = Bu klavyeler varken cooler master alınır mı bir fikrim yok ama kaliteli ve red güzel duruyor.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
Discord
Jauvin #4666
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka bu klavyeyi önerenler ve kullananlar çok görüyorum ama xpg bildiğim bir marka değil ve pek ısınamadım klavyeye. Yani red olsa belki tercih alanıma girerdi ama blue alsam logitech alırım diye düşünüyorum.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kanka bu klavyeyi önerenler ve kullananlar çok görüyorum ama xpg bildiğim bir marka değil ve pek ısınamadım klavyeye.
Klavyeye ısınma konusunda bir şey söyleyemem ama xpg iyi bir marka

Juiclair0

80+ Silver
Rog Strix Scope= Optik klavyeler hakkında pek fikrim yok deneyimim de yok bir de bilek desteği yok ama olmasa da olur gibi küçük enteri beni üzüyor biraz.
steelseries apex 3 önerebilirmiyim

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
Discord
Jauvin #4666
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
steelseries apex 3 önerebilirmiyim
Apex'i 5den aşağıya tercih etmem ya kanka apexin tüm serisini kullanan bir arkadaşım var apex 3e baya kötü şeyler söyledi XD o da bütçemi aşıyor maalesef

Juiclair0

80+ Silver
Apex'i 5den aşağıya tercih etmem ya kanka apexin tüm serisini kullanan bir arkadaşım var apex 3e baya kötü şeyler söyledi XD o da bütçemi aşıyor maalesef
çokmu profesyonelmiş arkadaşın xD

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Apex 3 iyi değil zaten almayın

Juiclair0

80+ Silver

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
Discord
Jauvin #4666
çokmu profesyonelmiş arkadaşın xD
Kanka klavye konusunda olmasa da profesyonel oyuncu evet. Apex 3-5-7 k70 kullandı. En memnun olduğu 2 klavye k70ve apex 7. Bütçem k70'e yetse affetmem de işte 1500tl :(

Juiclair0

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,147
Üyeler
165,936
Son üye
Cemals28
Top Bottom