Neler Yeni

Yardım Hangi klavyeyi seçmeliyim(ANKET)

Hangi KLAVYE?

• Logitech G513 (Blue)

• Asus Rog Strix Scope (Optik)

• Asus TUF K7 (Optik)

• Corsair K68(Red)

• CoolerMaster CK 550 V2 (RED)

• XPG Summoner

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Juiclair0

80+ Silver

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Juiclair0

80+ Silver
Boş bir üyesin kötü bir klavye önermiş olabilirsin , özür diler ya da dilemez uzar gidersin ne bu tantana
kullanmadığın halde güzel bir klavyeye net bir şekilde kötü diyorsun. Kullansan onada tamam diiyeceğim ama kulaktan duyma bilgilerle burada yanlış bilgi veremezsin dostum. Hangi klavyeyi kullandıysan gidip o klavyeleri öv yada kötüle bilgi sahibi olmadığın konularda yorum yapma.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Anket oyları hangisine fazladan oy atıldıysa ona oy bastıklarına ve konu içi önerilen klavye seçeneklerinin hiç birini arayıp özelliklerine bakmadan seçim yaptıklarına her türlü bahse girerim :)
+
Ayrıca sormak istediğim bir şey var. Oyuncu klavyesi multi olmasının avantajı oluyor mu? :rolleyes:
Multi olması derken?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kullanmadığın halde güzel bir klavyeye net bir şekilde kötü diyorsun. Kullansan onada tamam diiyeceğim ama kulaktan duyma bilgilerle burada yanlış bilgi veremezsin dostum. Hangi klavyeyi kullandıysan gidip o klavyeleri öv yada kötüle bilgi sahibi olmadığın konularda yorum yapma.
Her klavyeyi kullanacağım diye bir şey yok. Zaten bu da mümkün değil.
Baktığım kullanıcı yorumları , yaşadıkları sorunları görünce ve açtığım konulara gelen cevaplar doğrultusunda bu yanıtı verdim.

Ekler

• IMG_20211115_174437.jpg
    IMG_20211115_174437.jpg
    124.8 KB · Hit: 30
  • IMG_20211115_174425.jpg
    IMG_20211115_174425.jpg
    137 KB · Hit: 25
  • IMG_20211115_174705.jpg
    IMG_20211115_174705.jpg
    178.9 KB · Hit: 23

Juiclair0

80+ Silver
Arkadaşlar klavye konusunda aşşırı kararsızım. Yazdığım klavyelerin çoğunu inceledim ve aklımda kalan soruları ve gözüme çarpanları her klavye için yazacağım yardımcı olursanız sevinirim.
G513= Klavye çok sesli gibi duruyor. Ayrıca switchlerin kilidi yok bir süre sonra çıkma sıkıntıları yaşayacağımı düşünüyorum.
Rog Strix Scope RX= Optik klavyeler hakkında pek fikrim yok deneyimim de yok bir de bilek desteği yok ama olmasa da olur gibi küçük enteri beni üzüyor biraz.
TUF K7= Rog strix varken k7 bana alt segment gibi geldiği için onu alasım pek yok bu yüzden rog scope > k7 diye düşünüyorum
K68= Aslında en çok istediğim klavye k70 ama k68 hakkında biraz bilgisizim G513 veya Rog Strix'den daha mı iyi bilmiyorum red olması güzel.
CK 550 V2 = Bu klavyeler varken cooler master alınır mı bir fikrim yok ama kaliteli ve red güzel duruyor.
sende git mediamarkt'a apex 3 standda vardır hissiyatını ve malzeme kalitesini dokunduğun anda anlayacaksın, seveceğini düşünüyorum boş yorumlara aldırış etme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her klavyeyi kullanacağım diye bir şey yok. Zaten bu da mümkün değil.
Baktığım kullanıcı yorumları , yaşadıkları sorunları görünce ve açtığım konulara gelen cevaplar doğrultusunda bu yanıtı verdim.
hepsiburada, n11, trendyol gibi sitelerdeki yorumlara itibar ediyormusun cidden ?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sende git mediamarkt'a apex 3 standda vardır hissiyatını ve malzeme kalitesini dokunduğun anda anlayacaksın, seveceğini düşünüyorum boş yorumlara aldırış etme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hepsiburada, n11, trendyol gibi sitelerdeki yorumlara itibar ediyormusun cidden ?
Apex 3 iyi bir klavye bile olduğunu varsaysak yine Summoner Cherry Mx Blue seviyesinde bir klavye değil. Abdullah abi vb. kişilerin yaptıkları videoları izlersen bunu anlarsın zaten.
Apex 3ü mekanik istemeyen kişiler tercih etmeli. Üstelik Xpg indirimdeyken Apex almak saçmalık olur.

ByDost

80+
Multi olması derken?
Örnek verecek olursam; Seçim yapılan klavye A4 klavye. Multi dediğimiz durum ise daha fazla tuş kombinasyonu ve daha kolay erişim sağlayabilen klavyelerdir.

A4 Standart Klavye; (Sadece örnektir. A4TECH marka olarak görmeyin, tuş fonksiyonlarına dikkat edin)
a4-tech-km-720-q-usb-z.jpg

Bu da Multi klavye. Kişiselleştirilebilir ve kolay kullanım sağlar;
a4-tech-kip-800-multimedya-slim-ip.jpg

(Sağdaki telefonu görmezden gelin örnek vermek açısından hızlı bir seçim yaptım)

Juiclair0

80+ Silver
Apex 3 iyi bir klavye bile olduğunu varsaysak yine Summoner Cherry Mx Blue seviyesinde bir klavye değil. Abdullah abi vb. kişilerin yaptıkları videoları izlersen bunu anlarsın zaten.
Apex 3ü mekanik istemeyen kişiler tercih etmeli. Üstelik Xpg indirimdeyken Apex almak saçmalık olur.
dostum ben saçmalık olur demiyorum öneride bulundum ve senin kurduğun cümle garibime gitti kullanmadığın halde çok kötü diye yorum yapman. Adam belki sevecek klavyeyi, kullanmadığın halde çok kötü diye bir kelime kullanamazsın.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Örnek verecek olursam; Seçim yapılan klavye A4 klavye. Multi dediğimiz durum ise daha fazla tuş kombinasyonu ve daha kolay erişim sağlayabilen klavyelerdir.

A4 Standart Klavye; (Sadece örnektir. A4TECH marka olarak görmeyin, tuş fonksiyonlarına dikkat edin)
Alıntıyı görüntüle

Bu da Multi klavye. Kişiselleştirilebilir ve kolay kullanım sağlar;
Alıntıyı görüntüle
(Sağdaki telefonu görmezden gelin örnek vermek açısından hızlı bir seçim yaptım)
Multimedya tuşları çok gerekli değil. Ben hiç aramıyorum. Sadece ses açma ve kısma tuşları olsa yeterli. Gerisi çok işe yaramıyor bence. Tabii ki kişisel görüştür. Kimisi için olmazsa olmazdır ona bir şey diyemem.

Top Bottom