Hangi koltuğu almaliyim ?

Hangi koltuk ?

• Hawk

• Exvega

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Etobaba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
857

Bu iki ürünü beğeniyorum. Hawk biraz populer bu ara lakin çok kalın görünmüyor zamanla göçme yapacagi icin sorun teşkil eder mi kararsizim. Bu fiyat bandinda baska önerileriniz varsa yazabilirsiniz

Hocam hawk alın geçin bence, hawk gerçekten bayağı iyi. Tabii diğerini bilmediğim için bir şey diyemiyorum ancak ben bildiğimden bahsetmek istedim.

Hocam hawk alın geçin bence, hawk gerçekten bayağı iyi. Tabii diğerini bilmediğim için bir şey diyemiyorum ancak ben bildiğimden bahsetmek istedim.
Anladim hocam ben de kararsizim biraz daha araştıracağım

hawkın kumaşı daha kaliteli malzeme olarak diğerininki zengin kocalı ayten hanımın geniş salonundaki parlak koltuklarının kumaşına benziyor ve eminim uzun kullanımda rahatsız eder

Exvega nasıldır bilmiyorum ama geçmişte hawk şu zamanlarda da zio kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim hawk ile zio arasında malzeme kalitesi olarak bir fark yok ancak hawk koltuklarında ki işçilik zioya göre çok daha iyi bana mı böylesi denk geldi bilmiyorum ama zio da çok fazla göze batan hata var

Exvega nasıldır bilmiyorum ama geçmişte hawk şu zamanlarda da zio kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim hawk ile zio arasında malzeme kalitesi olarak bir fark yok ancak hawk koltuklarında ki işçilik zioya göre çok daha iyi bana mı böylesi denk geldi bilmiyorum ama zio da çok fazla göze batan hata var
Anliyorum teşekkür ederim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,489
Üyeler
185,273
Son üye
558memoli
Geri