Neler Yeni

Hangi koltuğu almaliyim ?

Hangi koltuk ?

• Hawk

• Exvega

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul

Bu iki ürünü beğeniyorum. Hawk biraz populer bu ara lakin çok kalın görünmüyor zamanla göçme yapacagi icin sorun teşkil eder mi kararsizim. Bu fiyat bandinda baska önerileriniz varsa yazabilirsiniz

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hocam hawk alın geçin bence, hawk gerçekten bayağı iyi. Tabii diğerini bilmediğim için bir şey diyemiyorum ancak ben bildiğimden bahsetmek istedim.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hawk alın geçin bence, hawk gerçekten bayağı iyi. Tabii diğerini bilmediğim için bir şey diyemiyorum ancak ben bildiğimden bahsetmek istedim.
Anladim hocam ben de kararsizim biraz daha araştıracağım

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
hawkın kumaşı daha kaliteli malzeme olarak diğerininki zengin kocalı ayten hanımın geniş salonundaki parlak koltuklarının kumaşına benziyor ve eminim uzun kullanımda rahatsız eder

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Exvega nasıldır bilmiyorum ama geçmişte hawk şu zamanlarda da zio kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim hawk ile zio arasında malzeme kalitesi olarak bir fark yok ancak hawk koltuklarında ki işçilik zioya göre çok daha iyi bana mı böylesi denk geldi bilmiyorum ama zio da çok fazla göze batan hata var

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Exvega nasıldır bilmiyorum ama geçmişte hawk şu zamanlarda da zio kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim hawk ile zio arasında malzeme kalitesi olarak bir fark yok ancak hawk koltuklarında ki işçilik zioya göre çok daha iyi bana mı böylesi denk geldi bilmiyorum ama zio da çok fazla göze batan hata var
Anliyorum teşekkür ederim hocam

Top Bottom