Neler Yeni

Hangi koltuk daha kaliteli?

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
Arkadaşlar hangisinin malzemesi daha sağlam ve dayanıklı ve daha az terletir öneriniz için teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Arkadaşlar hangisinin malzemesi daha sağlam ve dayanıklı ve daha az terletir öneriniz için teşekkürler
tam emin olmamakla beraber bu koltuklardan alırken boy/kilonuza göre karar vermenizi öneriyorlar. Malzeme kalitesi aynıdır sadece tasarım farklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani aslında akıncı 15 li ye göre biraz daha iyi çünkü 120 kg ye kadar yazmışlar 15 li de 100 kg

BALANCE

80+ Bronze
konu açmadan istediğim konular açılıyor güzel👍🏼 Teşekkürler..
Benimde aklımda xPrime var oda iyi değil mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konu açmadan istediğim konular açılıyor güzel👍🏼 Teşekkürler..
Benimde aklımda xPrime var oda iyi değil mi ?
Bana kalırsa bildiğimiz yerden alalım dostum ya ben akıncıyı çok beğendim sen ne dersin

tam emin olmamakla beraber bu koltuklardan alırken boy/kilonuza göre karar vermenizi öneriyorlar. Malzeme kalitesi aynıdır sadece tasarım farklı

yani aslında akıncı 15 li ye göre biraz daha iyi çünkü 120 kg ye kadar yazmışlar 15 li de 100 kg
Evet ben 1.85 95 kiloyum akıncı bana daha iyi olacaktır hem tasarımı güzel hem de bana göre

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,575
İsim
Dontaçhi kâfi.
Akıncı diğerinden daha iyi.

Ek olarak Hawk marka koltuklara bakmanı da öneririm. Ücretsiz bir şekilde koltuğa Nick de yazdırabiliyorsun. Tasarımları da çok hoş

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Bana kalırsa bildiğimiz yerden alalım dostum ya ben akıncıyı çok beğendim sen ne dersin

Evet ben 1.85 95 kiloyum akıncı bana daha iyi olacaktır hem tasarımı güzel hem de bana göre
aynen bende akıncıyı daha iyi buluyorum tasarımını falan 15 li çok sağlam değil gibi duruyor niyeyse hep

BALANCE

80+ Bronze

xDrive koltuklarınının ben her koltuğunu beğeniyorum. Renk olarakta güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ek olarak Hawk marka koltuklara bakmanı da öneririm. Ücretsiz bir şekilde koltuğa Nick de yazdırabiliyorsun. Tasarımları da çok hoş
Teşekkür ederim hawk'ı çok beğendim ama gerek yok ya 1.5K'yı hawk'a veren 300 daha koysun akıncı alsın akıncı düşünüyorum artık asdadasda

BALANCE

80+ Bronze

Sadece kumaştan mı var ? ve görüntüsü bana yani minderi ince geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
Sadece kumaştan mı var ? ve görüntüsü bana yani minderi ince geliyor
evet bence de tekerleri de pek kalitei durmuyor açıkcası bana kalırsa sen de xdrive'ye yönebilirsin dostum bütçen varsa

BALANCE

80+ Bronze
evet bence de tekerleri de pek kalitei durmuyor açıkcası bana kalırsa sen de xdrive'ye yönebilirsin dostum bütçen varsa
Bütçem artık kısıtlı sistemi bitrmek istiyorum. xprimeda iyidir aslında. Mendebur lemur’un kardeşinin koltuğuda xprime’dı siyahlı beyazlı hoşuma gitmişti. 300lira daha ucuz hem

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
Bütçem artık kısıtlı sistemi bitrmek istiyorum. xprimeda iyidir aslında. Mendebur lemur’un kardeşinin koltuğuda xprime’dı siyahlı beyazlı hoşuma gitmişti. 300lira daha ucuz hem
Olur kanka o da bilindik zaten

Top Bottom