Neler Yeni

Hangi köpeği almalıyım

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Yardıma muhtaç bir köpeği sahiplen.
Kör olabilir topal olabilir.
Güzel bahçeli bir evim olsa yapacağım ilk şeylerden biri.
Yaklaşık 5 senedir kör kedim vardı.
Vefat etti 3 sene önce.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Rotweiler al (al derken sahiplen satın alma )alan koruması yapar bahçeye adam sokmaz tabi güzel eğitebilirsen veya k9

VitoScaletta

80+ Gold
ilk defa köpek bakıcaksanız yani birden fazla köpek bakmadıysanız k9 falan sizi öyle bi aşarkı rot falan alsanız kangal vs asla baş edemezsiniz yavruyken itaat eğitimi üstünlüğünü koyman lazım büyüynce hayatta baş edemessin o yüzden golden vs basit kolay eğitilebilen baskın olmayan köpekler öneririm köpeğin evi koruyabileceğinide pek düşünmüyorum hırsız susturucuyla 1 kere kafasına sıksa ölür zaten

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
ilk defa köpek bakıcaksanız yani birden fazla köpek bakmadıysanız k9 falan sizi öyle bi aşarkı rot falan alsanız kangal vs asla baş edemezsiniz yavruyken itaat eğitimi üstünlüğünü koyman lazım büyüynce hayatta baş edemessin o yüzden golden vs basit kolay eğitilebilen baskın olmayan köpekler öneririm köpeğin evi koruyabileceğinide pek düşünmüyorum hırsız susturucuyla 1 kere kafasına sıksa ölür zaten
Bu nasıl yazı la.
İçim ürperdi son cümlede.
O zaman kaplanda sahiplensem hırsıza fayda etmez diyosun🤣😂😂

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Müstakil bahçeli bir evimiz var
Hem evi korusun hem sahibini
Yani korumacı bir köpek olsun
Aklımda k9 var siz ne önerirsiniz
Birde büyünce kangal gibi dev olmasın
TEŞEKKÜRLER
Sahiplen sivastan kangal bitane daha iyi korur kesinlikle k9 sizi kurttan koruyamaz ama sizin içi feda eder kendini bütün köpekler oylr ama kangal almanı öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani birde rot k9 falan sevmeniz zor çok sert oyun oynuyolar herkes dayanamaz herkes sevemez
6 yıl boyunca rot baktım çok iyi hayvanlar korumaları yüksektir itaatkar bi hayvandır fazla sert oyun oynamazlar sertliği siz ayarlicaksiniz köpek ona gore davranır bunu unutmayın

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Susturuculu hırsız hımmm bizimkiler daha çok kadın kılığında veya siyah bir şeyler giyinip geliyorlar.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,877
İsim
.
rotweiler kendi köpeğim şilanın cinsi kesinlikle besleyebilirsin evi her şekilde korur ve çok da uysal aslında ama dişi almanı tavsiye ederim erkekler çok hırçın olur zaptedemezsin (daha 2 gün önce 9 tane yavruladı fotolar ekte çok tatlılar 😍)

Mahasallah nazar değmesin o nasıl bir güzelliktir be yiğidim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk kez beslicem labrador retriever düşünüyorum bu cins nasıl

Son düzenleme:
Top Bottom