TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
denizbank hariç tüm bankalar <3
WORLD VE BONUS AKBANK ÖNERMEMKredi Kartı alacağım Fakat Karar veremedim.Akbank(Axess) Yapı Kredi(WORLD) Garanti BBVA(Bonus) Kartları en çok tercih edilen kartlarmış.
Hangilerinin Taksit imkanı Çoktur ve indirim puan Vs kazandırır.
Niye hocamWORLD VE BONUS AKBANK ÖNERMEM
Akbankın Garantiye göre taksit işlemleri daha iyi gibiWORLD VE BONUS AKBANK ÖNERMEM
AKBANK TA CARİ HESAP BİLE KULLANMAMDA BAYAĞI Bİ SIKINTI ÇEKTİM HALKA ARZ DAN GELEN PARAYA 2 GÜNDEN FAZLA HESABA YATIRMADI EKSTRA OLARAK Bİ ARA KAFASINA GÖRE PARAMA BLOKE KONULDU KREDİ KARTI KULLANMIYORUM AKBANKATA BU ARADA DİĞER BANKADA KREDİ KARTLARIMIDA HEPSİNİ DÜZENLİ ÖDÜYORUM YANİ KREDİYLE ALAKLAI OLAN BİRŞEY DEĞİL YANİNiye hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Akbankın Garantiye göre taksit işlemleri daha iyi gibi
Bana garanti ilk kart için 29.000 verdi aktif olarak başka bankadan kartım var yaşım 18 ama 1100 de işe yaramaz ki anlamsızGaranti Bonus Gençe başvurdum 1100 Lira Limit Verdi Genç olduğu için mi acaba?
Maşallah hocam iyi döndürüyorsunuzAkbank, İş Bankası, Garanti BBVA, Yapıkredi, QNB Finansbank bankalarından kredi kartı kullanıyorum.
Garantinin Uygulaması Akbank a göre daha kullanışlı geliyor ama Axess gibi taksit ve chio para fırsatı yokBana garanti ilk kart için 29.000 verdi aktif olarak başka bankadan kartım var yaşım 18 ama 1100 de işe yaramaz ki anlamsız
En iyisi de dönmüyor hocmNe var ne yok kapattırdım bundan sonra nakit alüminyum.
Doğru kullanılırsa kk nimette bir süre sonra kontrolü kaybediyorsun, o iradeye sahip olmayan bulaşmasın sonra ödeyip dur.En iyisi de dönmüyor hocm
Maşallah hocam iyi döndürüyorsunuz
Aynen hocamDoğru kullanılırsa kk nimette bir süre sonra kontrolü kaybediyorsun, o iradeye sahip olmayan bulaşmasın sonra ödeyip dur.
AbooooGüncel olarak 194.000 TL borç var.