AhmetKonyaspor
80+
İş bankası
World.Enpara
yapıkredi çoğu yerde oeşin fiyatı 6 taksit imkanı sağlıyo yaıkredi alKredi Kartı alacağım Fakat Karar veremedim.Akbank(Axess) Yapı Kredi(WORLD) Garanti BBVA(Bonus) Kartları en çok tercih edilen kartlarmış.
Hangilerinin Taksit imkanı Çoktur ve indirim puan Vs kazandırır.Tek Kart kullanmak istiyorum diğer türlü zor oluyor
En çok taksit Yapan World Puan verende Bonus gibi sanki hocam tek kart istiyorum çok olunca baş edilmiyorworld kart veya bonus kredi kartları almanı tavsiye ederim interneten veya avm alışverişlerde en çok taksit yapan (vade farkı olmadan)kartlardandır.
Hocam maaşlı bir çalışan isen World un taksiti sizin için daha iyi kart limitiniz fazla olucağı için fazla yer kaplamayacak taksitlerEn çok taksit Yapan World Puan verende Bonus gibi sanki hocam tek kart istiyorum çok olunca baş edilmiyor
Hocam çalışıyorumHocam maaşlı bir çalışan isen World un taksiti sizin için daha iyi kart limitiniz fazla olucağı için fazla yer kaplamayacak taksitler
Ama öğrenci iseniz kart limitiniz az olucak taksitli alınca direkt dolucak o yüzden bonus öneririm
Hocam kart limitini dolduruyorsanız kolaylıkla ya da doldurmayı düşünüyorsanız bonusHocam çalışıyorum