Pablo Emilio Escobar
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hacı Yatırırım ve Kredi kartım aynı bankada olsun istiyorum en iyisi hangisidir
Akbank iyidir. Akbank qnb garanti iş bankası ziraat kuveyt türk hepsini kullandım. Akbank taksit ve kampanya olarak güzelHacı Yatırırım ve Kredi kartım aynı bankada olsun istiyorum en iyisi hangisidir
enpara vakıf bank iş bankası deniz bank finasn bankKredi Kartı alacağım Fakat Karar veremedim.Akbank(Axess) Yapı Kredi(WORLD) Garanti BBVA(Bonus) Kartları en çok tercih edilen kartlarmış.
Hangilerinin Taksit imkanı Çoktur ve indirim puan Vs kazandırır.
Bende de Axess ve yapı kredi var ama tek banka kullanmak istiyorum Altın vs yatırım yapacağım kredi kartım falan tek bankada dursa daha iyi olur o yüzden hangisinde kalacağım kararsızı mBen kart kullanmıyorum babamda sadece qnb yok sanırım kişisel alışverişlerde bonus kullanıyoruz diğerleri zaten iş için
axessKredi Kartı alacağım Fakat Karar veremedim.Akbank(Axess) Yapı Kredi(WORLD) Garanti BBVA(Bonus) Kartları en çok tercih edilen kartlarmış.
Hangilerinin Taksit imkanı Çoktur ve indirim puan Vs kazandırır.
axessBende de Axess ve yapı kredi var ama tek banka kullanmak istiyorum Altın vs yatırım yapacağım kredi kartım falan tek bankada dursa daha iyi olur o yüzden hangisinde kalacağım kararsızı m
Hocam maşallahAkbank Wings
QNB Trendyol
TEB priority signature
Ziraat
Denizbank gold
1 tane daha olabilir hatırlamadım
Akbank olabilir.Şuanda Kampanyalar,Yatırım ve Taksitlendirme olarak en iyi banka hangisi ?
ben yeni mezunum 2.5k verdiler genç değil ama flexi troy başvurusu yaptım ben çalışmıyorum ayrıca işsiz yoktu bende emekli olarak seçtim kendimi verdiler kullanıyorum şuan garip biraz sistemleri.Garanti Bonus Gençe başvurdum 1100 Lira Limit Verdi Genç olduğu için mi acaba?