Neler Yeni

Hangi kripto paraya yatırım daha karlı olur?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Başlıkta belirttim

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
BTC, Etherum. Fakat diğer konunuzu gördüm yapıcağınız yatırım 100 TL ise boşa uğraşmayın. Neden diye soracak olursanız tabii ki 100 TL'de bir yatırım ama pek bir şey beklemeyin 100TL'den. Hele ki yatırımı şu an yapıcaksanız hiçbir yerde ekran kartı stoğu yokken, herkes mining ile uğraşıyorken yüklü girmeniz lazım yoksa bir işe yaramaz. Kartlar geri stoklara çıtırdan girdiğinde de bozdurucaksınız. Kâr'ın bir kısmını alıp, bir kısmını başka bir şeye yatırım için tekrar bekleticekseniz. BTC Şu an çok mantıklı, yüklü girilirse üzmez.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Teknik analiz öğren. Sana bir coin al diyen olursa sallama. Bu işler başka insanların görüşü ile yapılacak bir şey değil, birisi sana XXX coini al derse yüksek ihtimalle kendi de tuttuğu ve artmasını istediği için söylüyordur. Kendi kararlarını kendin al. Temel ve teknik analiz öğren. Uzun vadeli altcoin alımı yapma.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
BTC, Etherum. Fakat diğer konunuzu gördüm yapıcağınız yatırım 100 TL ise boşa uğraşmayın. Neden diye soracak olursanız tabii ki 100 TL'de bir yatırım ama pek bir şey beklemeyin 100TL'den. Hele ki yatırımı şu an yapıcaksanız hiçbir yerde ekran kartı stoğu yokken, herkes mining ile uğraşıyorken yüklü girmeniz lazım yoksa bir işe yaramaz. Kartlar geri stoklara çıtırdan girdiğinde de bozdurucaksınız. Kâr'ın bir kısmını alıp, bir kısmını başka bir şeye yatırım için tekrar bekleticekseniz. BTC Şu an çok mantıklı, yüklü girilirse üzmez.
şu zamandan sonra btc kendini güzel katladı. 100 lira kim bilir kaç lira oldu.

Top Bottom