Neler Yeni

Yardım Hangi kripto parayı tercih etmeliyim?

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur

samet4747

80+ Platinum
YTD dün 46 HOT aldım YTD
BU BİR YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

A.h.m.e.T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
AhmeT K
İlgilendiği Kategoriler
Ağ, network, iss , internet
Paribuya hiç başlamadan binanceyi tavsiye ederim yükselen coinlerin listesi var oradan takibini yapabilirsin(çok yükselen coine girilmez YTD)

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
! ! ! Yatırım Tavsiyesi Değildir ! ! !

0'dan başladığın için ne alırsan al kaybediceksin, bunun kaçışı yok ne yazık ki. Zamanla tecrübe kazanıyorsun ve ona göre risk alıyorsun.

Bitcoin bildiğin gibi adı ve namı olan bir coin, sırtı kolay kolay yere gelmez, aynı şekilde Ethereum da. Bunlara girip gelecek için kendine hazırlık yapabilirsin. Bankada vadeli hesap açıp biriktirmek gibi.

Altcoinler ise tamamen şans işi, fakat şansını arttırmak için bilgiye ihtiyacın var. Bunu da gidip araştırma yaparak öğrenebilirsin. Seçtiğin A altcoininin amacı ne, ne için çıkmış , gelecekteki hedefleri ne ve arkasında nasıl kişiler var gibi araştırmalar yaparak şansını arttırabilirsin. Fakat hiçbir zaman %100 kazanacaksın gibi bir durum olmaz.

En altın kurallardan biri de şu , yükselmiş bir altcoine girme. 1000'lerce altcoin varken zirve yapmış bir coin e girmek paranı uçurumdan aşağı savurmak ile aynı. Git araştır ve henüz yükselmeyi bekleyen bir coin e gir daha iyi Her yükselişin bir düşüşü vardır bunu unutma.

Geçenlerde tanıdığımın biri bana 16000₺ zarara girdiğini söyledi. Şimdi de zararda olduğu için de piyasadan çıkamıyor.

Sepet dediğimiz bir olay var, tek bir altcoine değil de birden çok altcoine girmek. Bu sayede kimileri düşerken kimileri yükselebilir.

Sakın ama sakın bütün bütçeni harcayıp girme, millet hep "BAK BEN BU KADAR KAZANDIM, ŞUNA GİRDİM ŞU KADAR YÜKSELDİ" gibi hep başarılarını anlatır, ama söylemekten utandıkları için konuşamayan, büyük zararları olan insanlar da var.

Seni kaybetsen bile rahatsız etmeyecek, kazanırsam güzel olur ama kaybedersem de dokunmaz, diyebileceğin miktar ile giriş, daha sonra tecrübe kazandıkça daha büyük oynayabilirsin.

Ama dediğim gibi KENDİN ARAŞTIR, KULAKTAN DUYMA BİLGİLERLE GİRME.

Top Bottom