Neler Yeni

Yardım Hangi kulaklığı almalıyım ?

mustafadb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
mustafa
Bütçe
7000
Arkadaşlar yeni bir kulaklık alacağım 2. El veya sıfır. Özelikle FPS oyunlarda ses kasmak istiyorum ama hangi modeli alacağımı bilemedim. Bizim ülkede genel bir memnuniyetsizlik var. Araştırmalarıma göre Türkiye'de sevilen hiç bir kulak üstü kulaklık yok 😂
Bu yüzden sizden destek almak istiyorum. Hangi modeli alırsam sorun yaşamadan kullanabilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Arkadaşlar yeni bir kulaklık alacağım 2. El veya sıfır. Özelikle FPS oyunlarda ses kasmak istiyorum ama hangi modeli alacağımı bilemedim. Bizim ülkede genel bir memnuniyetsizlik var. Araştırmalarıma göre Türkiye'de sevilen hiç bir kulak üstü kulaklık yok 😂
Bu yüzden sizden destek almak istiyorum. Hangi modeli alırsam sorun yaşamadan kullanabilirim ?
Razer Blackshark V2 Pro 2023

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Onu kullanıyordum zaten bozulduğu için değiştiriyorum. Başka bir modele geçmek istiyorum. Yada macera arama mı diyorsunuz aynısını mi alayım
Çok bilgim yok bir şey diyemem. Bozulunca iade mi ettiniz? ve neresi bozuldu acaba merak ettim.

mustafadb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok bilgim yok bir şey diyemem. Bozulunca iade mi ettiniz? ve neresi bozuldu acaba merak ettim.
Ses tekerleği bozuldu değişim kararı verildi ama ürünü 2. El almıştım iade faturası alamadığımız için vatan değiştiremedi. Bilkoma yolladım kendileri alternatif bir model önerip bana seçtirecekmis onu yollayacaklar ama 3 haftayı bulurmuş. Bekleyemeyecegim için şimdi alıp o gelince satacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Ses tekerleği bozuldu değişim kararı verildi ama ürünü 2. El almıştım iade faturası alamadığımız için vatan değiştiremedi. Bilkoma yolladım kendileri alternatif bir model önerip bana seçtirecekmis onu yollayacaklar ama 3 haftayı bulurmuş. Bekleyemeyecegim için şimdi alıp o gelince satacağım
Benimki 2020 modeli ses tekerleğini en ortaya çekince ses bozuluyor. Garanti var hala ama pek sorun teşkil etmiyor.

mustafadb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimki 2020 modeli ses tekerleğini en ortaya çekince ses bozuluyor. Garanti var hala ama pek sorun teşkil etmiyor.
Bende de en yükseğe alınca şırıltı yapıyordu. Tamamen kısınca da çok ufak ses gelmeye devam ediyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,431
Üyeler
166,210
Son üye
furkan_9449
Top Bottom