Hangi kulaklığı almalıyım

link varsa bır bakayım ama suan ıcın hs80 mı hs80 max mı ??

yok hocam almayın bu corsair kulaklıklardan ya okdr para verip kullanıdğınız kulaklık haketmiyor yani o paraları şunu alın bence

fiyatı artmış bu arda daha dün 5k ydı kampanyayla bulursnuuz bunu siz 5k ya bi kac gune
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temu.com GM520012

aratın bu kodu kz castor pro iem çok baba çok güzel bir iem hocam kendim kullanıyorum bir tanede ses kartı almanız gerek oda 2k her kulaklıkta kullanabileceksiniz hemde ses kartıyla beraber mükemmel performans veriyor kulaklık

yok hocam almayın bu corsair kulaklıklardan ya okdr para verip kullanıdğınız kulaklık haketmiyor yani o paraları şunu alın bence

fiyatı artmış bu arda daha dün 5k ydı kampanyayla bulursnuuz bunu siz 5k ya bi kac gune
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temu.com GM520012

aratın bu kodu kz castor pro iem çok baba çok güzel bir iem hocam kendim kullanıyorum bir tanede ses kartı almanız gerek oda 2k her kulaklıkta kullanabileceksiniz hemde ses kartıyla beraber mükemmel performans veriyor kulaklık
hocam su ftm mıkrofondan vazgecersesm vallahı onların daha f/p oldugunu goruyorum ama vazgecılmez bende ftm mıkrofon baska markalarda yokmu boyle ftm mıkrofon

1753732850119.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,698
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri