Neler Yeni

Hangi Kulaklığı almalıyım

Merhabalar yeni bir kulaklık almak istiyorum. Blackshark V2, Cloud 2 ile Arctis Prime arasında kaldım. (anakartım ASUS B450M Dragon) Arctis Prime'da ses kartı yok kulaklığı ne kadar besleyebilirim? Ya da uyguna ses kartı öneriniz var mı?
Bu modelleri alanlar kullanım deneyimlerini de söyleyebilirler. Hem oyun hem müzik, film performansına da dikkat ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe Nalbant
BEN BLACKSHARK V2 X KULLANIYORUM. GAYET MEMNUNUM VE BU ZAMANA KADAR EKSİ BİR YANINI GÖRMEDİM. GAYET RAHAT VE DIŞARI SESLERİ FAZLASIYLA KESİYOR. OYUNLAR İÇİN ÇOK İYİ BİR KULAKLIK DİYEBİLİRİ. TAVSİYEMDİR ALIRSAN PİŞMAN OLMAZSIN.

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
The End
Gamepower mei 7.1 iki sene kullandım, Geçenlerde HyperX cloud ll aldım dünya varmış ! Dip ses yok sürücü kurulumu yok ama kontrolcüsü üzerinden 7.1 açınca tüm sesler karışıyor açık kullanan varmı bilmiyorum. Ses kasma konusunda hiç sorun yaşamıyorum, kulaklığın içinden çıkan sünger pedi taktım hemen deri kullanmam birdaha havasız bırakıyor yağlanma yapıyor. Film izlerkende keyifli, film izlerken mikrofonu söküyorum.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,518
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
The End
çağ atladığın için olabilir hayırlı forumlar
:) evet sponsorlu kanallardan izlemek zorunda kalıyoruz, ürünleri kıyaslamıyorlar ki adam akıllı , bizde kullanıcı olarak ne gerek var o kadar para vermeye diyip kullanıyoruz. Gidip test edebilecek yerlere yakın olmayınca maalesef öyle oluyor.

Erenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Erennisn
BEN BLACKSHARK V2 X KULLANIYORUM. GAYET MEMNUNUM VE BU ZAMANA KADAR EKSİ BİR YANINI GÖRMEDİM. GAYET RAHAT VE DIŞARI SESLERİ FAZLASIYLA KESİYOR. OYUNLAR İÇİN ÇOK İYİ BİR KULAKLIK DİYEBİLİRİ. TAVSİYEMDİR ALIRSAN PİŞMAN OLMAZSIN.
herkes farklı bişe yazıyor anlamadım biri diyo blackshark kötü biri diyo iyi

Top Bottom